1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nie dziala!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez klucha11, Grudzień 13, 2011.

  1. klucha11

    klucha11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam
    przerobilem sobiekonsole u goscia nie tak dawno z3 tygodnie temu na lt2 powiedzial ze wszystko ma chodzic.
    po sciagnieciu pierwszej gry THE RUN i nagraniu na LG pokazywalo ze brudna plyta.
    a wiec poczytalem i kupilem ihas i ja tez zflaszowalem. miedzy czasie sciagnolem inna wersje the run i jeszcze drivera i battlefield 3.
    nagrywa teraz 100% i bez zadnych bledow a po wlozeniu do konsoli wyskakuje ze plyta nie obslugiwana.
    co teraz??? jestem troche zielony w tych sprawach
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    jeśli konsola była podłączana do xbl, to normalne. jeśli nie była, to może wcale nie masz lt 2.0
     
  4. klucha11

    klucha11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no gralem na xbl ale przed ta operacja. po przerubce neta ona nie widziala
    dodam ze mam taki dash2,0,13604
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  6. klucha11

    klucha11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ehe tylko jak ja to zrobie?
    czy odwiedzic jeszcze raz tego goscia co mi robił?
     
  7. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    ściągasz z internetu, wrzucasz na pendrive'a i podpinasz do konsoli.
     
  8. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    info o cichej aktualizacji pojawiło sie 17.11.2011, więc jezeli byłeś po tej dacie chociaż raz na live mogłeś złapać nowe tablice. Teraz albo LT 3.0, wywalenie tabelic, rgh lub oryginały.

    Powrót do wcześniejszego dasha to nie takie proste ;)
     
  9. klucha11

    klucha11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a poda mi ktos linki jak to zrobic i gdzie takie cos zassac?
     
Wczytywanie...

Poleć forum