1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie działają kopie po aktualizacji przez xbox live.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rukos, Lipiec 5, 2011.

  1. rukos

    rukos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na początku chciałbym się przywitać bo w zasadzie piszę tutaj pierwszy raz, a więc witam :).Napotkałem na problem więc zacząłem szukać w internecie wiadomości na ten temat i natrafiłem na to forum.

    Mój problem jest taki posiadam konsolę xbox 360 która została przerobiona bodajże ixtreme 1.41 i podczas nagrywania kopi gier patchowałem na wave 2 wszystko działało, aż do pory kiedy po nagraniu nowej gry poprosiło mnie o aktualizację konsoli co zrobiłem poprzez usługę xbox live, aktualizacja przeszła bez problemów i automatycznie. Lecz teraz nie czyta mi żadnych kopi wyświetla się "Otwórz DVD" a po otworzeniu płyty na białym tle w kilku językach jest napisane "To play this disc, put it an Xbox 360 console". Przeglądając forum znalazłem parę informacji że aktualizacja cofa przeróbkę lecz jedni pisali że tak inni że nie. Po napisie sądzę jednak że to jest jednak prawda że cofa przeróbkę.

    Więc moje pytania:
    1.Czy to jest to co napisałem czyli cofnięcie przeróbki? Czy coś innego?
    2.Czy istnieje możliwość naprawy tego w domowym zaciszu? Czytałem że fleshowanie napędu powinno pomóc lecz jestem zielony i liczę na waszą pomoc i jeżeli byłaby możliwość o jakieś odwołanie do tutoriala ;).

    Pozdrawiam liczę na waszą pomoc i dziękuje z góry ;).

    P.S. dash (2.0.13146)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jesters

    Jesters Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  4. T0Mmy

    T0Mmy Banned

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    605
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    klucz napedu i nowy flash wgraj .
     
  5. rukos

    rukos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziękuje za odpowiedzi ;). Lecz jestem zielony i raczej słowa
    dużo mi nie powiedzą :). Nie sądzę że chciałoby wam się mi tłumaczyć co i jak :p. A jak na przyszłość mogę ustrzec się przed takimi problemami?
     
  6. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Przed jakąkolwiek aktualizacją albo czymś podejrzanym pytaj na forum. ;)
     
  7. Jesters

    Jesters Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Czytać forum i być na bieżąco :D
     
  8. Rooob3

    Rooob3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    Na przeróbce nigdy nie aktualizuj dasha jak nie wiesz co on powoduje :).. widzisz okienko pyta się Ciebie czy chcesz zaktualizować klikasz "nie" wchodzisz na forum i czytasz :)..
    Przy takim czymś trzeba myśleć :).

    A co do tematu, to możesz sobie wgrać nawet najnowszego flesha :).. wystarczy klucz do napędu :) i program.
     
  9. rukos

    rukos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Znalazłem taki tutorial lecz czy wystarczy wykonać takie czynności w moim wypadku czy coś dodatkowo? I skąd pobrać ixtreme ? ;)
     
  10. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Lepiej się nie bierz za to skoro w ogóle nic nie wiesz
    Oddaj komuś i za 50zł będziesz miał przerobioną konsole + klucz który później da ci możliwość dalszej przeróbki bezproblemowej
     
Wczytywanie...

Poleć forum