1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie działają kopie zapasowe po ostatniej aktualizacji

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ratek0, Maj 27, 2011.

  1. ratek0

    ratek0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 25, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Parę dni temu pobrałem kilka gier z XBOX Live, konsola pobrała mi kilka aktualizacji co zaowocowało zablokowaniem wszystkich kopi które posiadam...
    tzn wkładam płytkę i nic... w zakładce "moja konsola xbox" widać napis "odczytaj płytę DVD" klikam "A" wywala logo XBOX i nic.
    Błagam pomóżcie, mam LT+. Próbowałem nawet ABGX, przerabiałem na różne sposoby i nic... nie pomaga... ponad 50 tytułów poszło do lamusa... PLEASE czy ktoś miał już taki problem ??? POMOCY!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ZiK

    ZiK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2010
    Posty:
    607
    Polubienia:
    46
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    0-34
    nikt jeszcze nie mial takiego problemu. musisz sie zglosic do supportu microsoftu prawdopodobnie konsola ulegla uszkodzeniu i zostanie wymieniona na nowa.
     
  4. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Szukaj !!!
    Gdybys uzywal tej opcji to:
    1. Wiedzialbys zeby nie robic updatu
    2. Wiedzialbys co jest tego powodem.

    Najnowsza aktualizacja wgrala ci oryginalny FW napedu, jezeli masz klucz to nie ma problemu, po prostu przerabiasz od nowa, jezeli klucza nie masz to czekasz na rozwoj wydarzen.
     
  5. shakall1977

    shakall1977 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to naprawdę zaczyna być nudne....przecież wystarczy kliknąć nowe posty i wyskakuje dziennie po 3-4 tematy z nowym dashem...zamiast czytać co jakiś czas to jak już konsola się .... to wtedy wchodzą na forum i szukają ratunku a wystarczyło by raz w tygodniu przejrzeć tematy ...echhh
     
  6. rekonstruktor

    rekonstruktor Banned

    Dołączył:
    Maj 27, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zgraj oryginalny klucz napedu i ponownie wgraj lt + napewno pomoze
     
  7. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    Było o tym wałkowane... Ehhh Trudno czekaj na Nową przeróbkę i nowego JunngleFlashera.
     
Wczytywanie...

Poleć forum