1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie działają mi gry !

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Vershal, Październik 27, 2009.

  1. Vershal

    Vershal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oleśnica
    Witam, mam taki problem

    Zapłaciłem sporo kasy za gry, które nie działają...

    Może pomożecie mi z tym problemem, podczas włączenia płyty zamiast włączyć się gry ukazuje mi się ekran : podobny do tego, lecz na dole jest wyswietlona ramka z wlacz itp

    [​IMG]


    a w komputerze w folderze gry, jest audio ts video ts i $system update, i gra mi sie wlaczc nie chce tylko takie cos <up> sie pokazuje ;/

    Chcial bym aby ktos mi pomógł bo sporo kasy wydałem na gry.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jaki masz iXtreme i jakie gry Ci nie chodzą?

    Pewnie masz iXtreme 1.5 (opis na forum) a gry z wave3 Ci nie działają => w takim wypadku musisz patchować gry => DZIAŁ ISO => PORADNIKI

    Gry z wave4 tak samo robisz
     
  4. Magil

    Magil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mu chodzi chyba o piraty bo piraty raczej nie kosztują sporo kasy
     
  5. Vershal

    Vershal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oleśnica
    Tak to są piraty, kupiełem 12 gier każda 20 zł... I żadna nie działa, a koles mi kasy nie chce zwrocic bo mowi, ze dobrze nagral... A w tych grach ktore ja nagralem, byly 2 foldery Audio TS i Video TS a w na tych plytach są 3 Audio TS Video TS i $System Update

    a przypominam ze aktualizacje mam najnowsza.
     
  6. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ma przerobioną ale z tego co widzę iX 1.5 więc bez patchowania Ci gry nie pójdą

    @Magil:

    wiem, że piraty ale chodziło mi o tytuły
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    przerobka albo ptachowanie. szczegoly znajdziesz na forum
     
Wczytywanie...

Poleć forum