1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie działają mi gry ; /

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez JazdaCycki, Październik 18, 2011.

  1. JazdaCycki

    JazdaCycki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam, mam problem ponad miesiąc temu grałem sobie normalnie na przerobionym klocku. Dzisiaj odpalam sobie grę a tu lipa biały ekran z logo xbox 360. Nie wiem co jest, mam tak każdą gra prócz oryginałów. Wie ktoś może ocb ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Specter

    Specter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A nie zrobiles czasem aktualizacji dasha ?
     
  4. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    pewnie jakaś aktualke dasha odpaliłeś i ci dasha usuneło. i czeka cie flash od nowa
     
  5. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    musiałeś zaktualizować dasha. Przynajmniej masz możliwość oddać do przeróbki na najnowsze lt ;)
     
  6. JazdaCycki

    JazdaCycki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odpaliłem konsole i zaczęło mi pobierać aktualizacje i szybko wyłączyłem konsole odłączyłem kabel od neta. Włączyłem konsole wsadziłem płytkę i lipa. To przez to ?
     
  7. merchants

    merchants Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Police
  8. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    tak, nic innego nie pozostaje tylko ponowny serwis bądź przesiadka na orginały.
     
  9. JazdaCycki

    JazdaCycki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No nie 80zł pożegna portfel ; /


    Nie można tego zrobić samemu w jakiś prostu sposób ? ;d
     
  10. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    można, jest sporo tutoriali na tym forum.
    tylko to nie jest takie łatwe tym bardziej że pewnie nie miałeś nigdy z tym doczynienia.
     
  11. JazdaCycki

    JazdaCycki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No właśnie nie ; / Dobra dziękuję za pomoc ;) Do zobaczenia w grze ;d
     
  12. brook

    brook Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy mozna to aktualizacje jakos ominac?
     
  13. ChuckTesta

    ChuckTesta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie da się najlepiej wgraj sam aktualizacje i daj do przeróbki i będzie git. Aktualizacje ściągniesz ze stronki m$ .
     
  14. brook

    brook Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    eh rozumiem :) czyli mimo tam przeróbki ktorej mialem musze zrobic nowa, tak? miale cyba cos tam w wersji 1.9 ale jezeli powiecie tylko ajk to sprawdzic to sprawdze dla pewnosci :) rozumiem ze nowsze gry dziala teraz pod 2.0, tak?:)
     
  15. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    gry z XGD3 działają pod 2.0 starsze ciut takie jak FIFA 12 działają na 1.9. Tak czy siak, jeśli chcesz cieszyć się nowymi grami zalecam LT 2.0
     
  16. brook

    brook Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha :) a jak mozecie to powiedzcie mi jeszcze jak to sie ma do rozwiercania chipu od czego to zalezy itp :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum