1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nie działają płytki z napędu o co chodzi?!

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez mustangx, Wrzesień 22, 2013.

  1. mustangx

    mustangx Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    547
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Od kilku dni mam dziwny problem, wkładam płytkę do napędu włączam, wszytsko ok po kilku minutach grania napęd się zatrzymuje płytki nie czyta i wyskakuje błąd ze ściereczką lub że dysk uszkodzony.
    Jest to w każdej grze z płyty
    o co chodzi?
    mam przeróbkę LT 3.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Możliwe, że laser skończył już swój żywot, albo konsola pada.
     
  4. mustangx

    mustangx Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    547
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    konsola to Jasper

    gdy gram we fife wyskakuje taki błąd, żebym przetarł dysk, lub wyłączył i włączył konsole, jednak ani jedno ani drugie nie pomaga
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    No nic nie da jak laser padl

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. mustangx

    mustangx Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    547
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    ile taka wymiana lasera i czy da to wymienić samemu?
     
  7. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    1 osoba to lubi.
  8. mustangx

    mustangx Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    547
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    czyli jak to podrkecić ?
     
  9. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    jeśli nie posiadasz miernika to malutkim śrubokrętem przekręć zaznaczoną część o dosłownie 2,3mm i zobacz czy szybciej "będzie chodził".
    [​IMG]

    nasmaruj też prowadnice olejem kujawski hah ale lepiej smarem teflonowym :p
    Jest to rozwiązanie tylko na parę tygodni, miesięcy. U mnie laser aż piszczał co nieziemsko mnie denerwowało!
    Zamawiaj czym szybciej nowy laser :D
     
  10. mustangx

    mustangx Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    547
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    a gdzie jakas instrukcja wymiany?
     
  11. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    1 osoba to lubi.
  12. mustangx

    mustangx Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    547
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    czyli kupic ten model lasera co podałeś i na pewno wszystko bedzie chulać?
     
Wczytywanie...

Poleć forum