1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie działają płyty po nagraniu Ihasem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez slawekzxcv, Listopad 21, 2012.

  1. slawekzxcv

    slawekzxcv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam

    Jak nagrywam płyty ihasem to gdy włozę płytkę do konsoli to wyskakuje błąd przeczyśc płytkę szmatką. nagrywałem grę 2 razy i 2 płytach na jednej zaznaczyłem weryfikacje na 2 nie i to samo jest. Gdy zaznaczyłem weryfikacje to przy 50% weryfikacji wywala błąd. Wgrałem LT Maxa według tego poradniki X360 - poprawne nagrywanie xgd3 (modyfikacja nagrywarki) • programosy.pl. Wszystko poszło ładnie. Wie ktoś moze dlaczego te płyty nie działają??? Prosze o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rufus282

    rufus282 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    349
    Polubienia:
    63
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zza miedzy.
    Odp: Nie działają płyty po nagraniu Ihasem

    Jeśli nagrywasz na verbatimach z prędkością 2,4 bez OPC weryfikacja musi przejść w 100% jeśli nie to może być jeszcze wina obrazu gry spróbuj ściągnąć skąd indziej.


    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. slawekzxcv

    slawekzxcv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nagrywałem tak i tak. Obraz przepusciłem przez abgx. Sciągnołem fife 13 russoland. Słyszałem ze kilka osób maja z ta grą problemy.
     
  5. rufus282

    rufus282 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    349
    Polubienia:
    63
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zza miedzy.
    Odp: Nie działają płyty po nagraniu Ihasem

    To ściągnij z innego źródła. Ja tak miałem z Halo że ta sama wersja z torrentów źle się nagrała a z chomika dobrze.

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
  6. novis

    novis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dobrze kolega wyżej pisze również miałem takie problemy i pobierałem z innego źródła i wszystko było ok
     
  7. slawekzxcv

    slawekzxcv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam jeszcze coda na dysku. Zobacze czy on sie poprawnie nagra.
     
  8. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Odp: Nie działają płyty po nagraniu Ihasem

    Przy prędkości x 2,4 nagrywa się x Opc. Ją tak nagrywane od samego początku i wszystkie gry chodzą.

    Wysyłane z mojego WC za pomocą gołębia pocztowego.
     
  9. rufus282

    rufus282 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    349
    Polubienia:
    63
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zza miedzy.
    Odp: Nie działają płyty po nagraniu Ihasem

    Według tutoriali na tym forum verbatimy przy prędkości 2,4 nagrywa się bez OPC.

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
  10. slawekzxcv

    slawekzxcv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nagrałem cod i działa. Ten obraz fify musi yc zepsuty. Jaką wersje fify 13 nagraliście ihasem i działa???
     
  11. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Odp: Nie działają płyty po nagraniu Ihasem

    To widocznie coś było edytowane w poradniku,ją jak ustawialem zaraz po wyjściu tutka to było.jeszcze napisane opc,ale nagrywam tak przy x2,4 i wszystkie działają

    Wysyłane z mojego WC za pomocą gołębia pocztowego.
     
Wczytywanie...

Poleć forum