1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie działający live ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez PYTALSKIosw, Lipiec 6, 2011.

  1. PYTALSKIosw

    PYTALSKIosw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ostrów Wielkopolskki
    Siemka!
    Jak w temacie mam golda wszystko ładnie wykupine gram codziennie, ale dziś mi wogóle nie łączy z live'm połączy mi się z internetam ale po chwili próby łączenia z live'm wyrzuci mi że nie można połączyć.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MrKilljoy

    MrKilljoy Liga XboxForum.pl Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wlkp
    Mam to samo, nie wiem o co chodzi...
     
  4. emik86

    emik86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krakow
    I ja mam ten sam problem.

    Jak to mowi ks. Natanek " wiedz, ze cos sie dzieje"

    Pewnie jakas modernizacja sieci.
    Pozdro!
     
  5. voltan91

    voltan91 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    1773
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bytom
  6. domofon

    domofon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    U mnie również to samo, trzeba czekać.
     
  7. Filip14

    Filip14 Banned

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wołomin
  8. MrKilljoy

    MrKilljoy Liga XboxForum.pl Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wlkp
    A to dziwne, patrzylem 5 min temu i bylo wszystko czynne.
     
  9. Marszal95

    Marszal95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    239
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    ja grałem od 10.00 z przerwą i wszystko ok chodziło u mnie
     
  10. mnu34

    mnu34 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2010
    Posty:
    123
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pasłęk
    Mnie od wczoraj wykopuje co jakiś czas z serwera w BC 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum