1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie działający napęd po flashu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Matiu322, Kwiecień 30, 2012.

  1. Matiu322

    Matiu322 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem odnośnie ostatnio chciałem przerobić napęd z czytałem klucz i coś z zwaliłem z firmware wiec tylko tu jest problem mówie odrazu że nie podłączyłem napędu odwrotnie wtyczka problem kolejny jest taki że napęd nie działa tak jak by nie dostawał zasilania z góry dzieki za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    to spróbuj fw wgrać jeszcze raz,
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  5. Matiu322

    Matiu322 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czasem to kliknąłem ;p
     
  6. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    a napisz w ogóle co to za napęd i co wgrałeś
     
  7. Matiu322

    Matiu322 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. Matiu322

    Matiu322 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wiem czy coś wg zdążyłem wgrać bo jak pamietam jakiś bład wyskoczył i napęd zaniknął i off ;p
     
  9. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    to już wiem:D wgraj od nowa fw jak klucz masz
     
  10. Matiu322

    Matiu322 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale jak to zrobić jak napęd nie chce sie włączyć i komputer go nie widzi
     
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    podlącz do tego samego portu w kompie co wczesniej, kliknij intro i wyłacz i włącz zasilanie napędu....
     
  12. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
  13. skiba1985

    skiba1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mi pomoglo jak jeszcze raz zrobilem wszystko od nowa... a i JF pamieta ostatni port pod jakim byl podlaczone naped wiec prawdopodobnie nie musisz go jeszcze raz szukac bo i tak ci go nie wykryje
     
  14. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
Wczytywanie...

Poleć forum