1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie działający napęd po pewnym update

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez tosiapl, Marzec 8, 2015.

  1. tosiapl

    tosiapl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecinek
    Witam
    Nie jestem pewny czy w dobrym dziale napisałem.
    Dawno temu przerobiłem swojego xbox'a via 6421 (http://xboxforum.pl/threads/flashowanie-probe-a-kontroler-via-6421.111192/) bodajże pomagałem sobie tym poradnikiem. Wtedy najnowszy cfw to był chyba LT 1.1. Napęd mam Samsung.
    Wszystko działało super, ale po jakimś czasie wyszedł update i wszystkie napędy, które nie był oryginalnie z tą konsolą to nie działają. A ja wymieniałem napęd 10x bo rysował płyty.
    To było gdzieś z 4 lata temu. Co mam teraz zrobić, aby napęd działał ?
    Dzięki i pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jaka masz datę produkcji konsoli? Nie każdy naped da się włożyć za inny.
     
  4. tosiapl

    tosiapl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecinek
    MFR Date: 2007-10-13
    Ale wtedy przez update wszystko działało
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Tak, przed update mógł działać. Według daty powinien być benq. Musisz zakupić benq lub ewentualnie liteon.
     
Wczytywanie...

Poleć forum