1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nie hula mi naped

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez lysienko, Grudzień 28, 2009.

  1. lysienko

    lysienko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    gliwice
    prosze o pomoc naped mi nie czyta za kazdym razem czesto mam tak : OTWURZ NAPED wkladam plytke , zamykam ODCZYTYWANIE , a potem wyskakuje OTWURZ NAPED niewiem czy trzeba przeciscic laser czy moze serwisik mnie czeka . z gory dziekuj :confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Chyba masz laser zabrudzony, jeżeli masz gware to odeślij im to...
     
  4. lysienko

    lysienko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    gliwice
    dzieki bardzo a chcialem jeszcze spytac jak otworzyc konsole czy po sciagnieciu przedniego panela tylko na tych 4 zaczepach sie trzyma a moze sa gdzies jeszcze ukryte
     
  5. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  6. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    trzeba laser w napędzie zkalibrować
     
  7. lysienko

    lysienko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    gliwice
    nie wiem co robic

    a orientuje sie ktos moze ile kosztuje takie skalibrowanie bo nie wiem czy nie sprzedac teraz konsoli bo koles ktory przerabial mi X NIE ROBI TAKICH ZECZY moze ktos mi podsunac jakis dobry pomysl
    :confused:
     
  8. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  9. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Nie musi byc wcale slaby laser, moze byc ostro zabrudzony, znam taki przypadek i laser nic nie czytal, zostal przeczyszczony i dzialal jak nowy ;).
     
Wczytywanie...

Poleć forum