1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie łaczy z internetem.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mmarcin, Sierpień 9, 2014.

  1. mmarcin

    mmarcin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, (wiem ze z xbox live sie nie połaczy) Podłączam do sieci WIFI, testuje połączenie xbox360 -> (sieć domowa) X internet. Wyżuca informacje o serwerach DNS. To wszystko z pod NXE. Czego nie wiem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wszystko jest ok tak ma być.
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jeśli masz konsole z RGH to taki błąd jest normalny. Mimo tego konsola ma połączenie z internetem.
     
  5. mmarcin

    mmarcin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak zakładałem, że jest to normalne ale FSD ma opcje połaczenia z internetem (choćby pogoda) i też sie nie łaczy.
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Trzeba mieć klucz do pogody. Internet konsola ma
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Masz IP w lewym dolnym rogu?
     
  8. mmarcin

    mmarcin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak, jest Ip. siec: nic
     
  9. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wszystko masz dobrze jeśli masz adres ip. Pogoda nie działa bo musi być apikey, DNS'y zablokowane żeby się z xbl nie łączył.
    Okładki do gier Ci pobiera??
     
  10. mmarcin

    mmarcin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Co muszę zrobić aby pobrało choćby okładki czy pogodę pod FSD. I czy jest jakaś możliwość pobrania aktualizacji do gry?
     
  11. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak, w bibliotece gier w FSD daj Y i dalej : refresh artwork - okładka, lub menage title update - tu (aktualka do gry)
     
  12. mmarcin

    mmarcin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki #Jabar. Od początku tylko o to mi chodziło. Btw: W końcu ktoś kto nie próbuje być cyniczny i pokazywać "swojego telefonu" kolegom w "kółeczku" (słoneczko z piwem? )
     
Wczytywanie...

Poleć forum