1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie Łapie WIfi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez konradeq, Wrzesień 15, 2012.

  1. konradeq

    konradeq Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam serdecznie,posiadam xboxa 360 slim i od kilku dni mam problem,posiadam internet z upc z routerem wifi zamontowany kilka dni temu,mój problem wygląda następująco-gdy był zakładany net było od razu sprawdzane czy łapie xbox sieć-złapał od razu ściągnął nawet aktualizacje,problem pojawił się na następny dzień gdy chcę połaczyć sie z xbox live i xbox nie widzi żadnej sieci,miał już ktoś coś takiego?Dodam że router to thomson TWG870UG
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Resetowales router? Np laptop normalnie widzi go i łączy się? Jaka siła sygnału?

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. konradeq

    konradeq Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    na początku x box łapał sieć na 2 kreski,nie mam laptopa a router wifi jest podłączony do puszki(komputera),tak resetowałem,wątpię żeby moduł wifi padł w xboxie po 1 podłączeniu,w ogóle screeny na xbox support mam takie same jakie ukazują sprawne wifi.
    Da sie w ogóle wejśc w jakieś ustawienia tego routera?dodam że nie mam żadnej ikonki do tego na pulpicie itp;/chłop nic nie instalował.pozdrawiam
     
  5. bankajos

    bankajos Banned

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zielona Góra
    Sprawdz Tryb w opcjach routa. Ustaw na 802.11b/g/h albo na samo B lub samo G. mi to pomogło
     
  6. konradeq

    konradeq Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak wejść w ten tryb?bo tak jak mówiłem nie mam żadnego skrótu na pulpicie do rutera itp.
     
  7. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    W przeglądarce internetowej wpisz adres routera i tam będziesz miał dostęp do ustawiań :)
     
  8. konradeq

    konradeq Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy to w którymś z niżej pokazanych okien trzeba zmienic?jeśli tak to w którym i co bardzo proszę o odpowiedź?
    [​IMG]
    [​IMG]
     
Wczytywanie...

Poleć forum