1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie ma dźwięku w X360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sneyk, Kwiecień 8, 2011.

  1. sneyk

    sneyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam wszystkich,
    otóż mam taki problem, że od paru dni w moim XBOXIE nie słychać dźwięku. Telewizor normalnie działa i jest dźwięk, a kiedy włączam XBOX'a, nic nie słychać. Nie ważne jaką grę włączę to głosu nie ma. X360 mam podłączony do TV przez kabelek HD. Wiecie może co się stało... Z góry dzięki wszystkim za pomoc! :cool:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. LeśnyMatrix

    LeśnyMatrix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Popodłączaj dokladnie wszystkie kabelki, moze w tym lezy problem, tzn dobrze podociskaj.........
     
  4. sneyk

    sneyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Kilka razy sprawdzałam i wszystko wydaje się ok. Jakieś pomysły?
     
  5. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wcześniej było dobrze?
     
  6. sneyk

    sneyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak, wszystko ładnie działało.
     
  7. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    A nie przestawiłeś w tv zrodla audio ?
    Przejrzyj dokładnie opcje tv
     
  8. sneyk

    sneyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Hm, to raczej nie to, bo TV działa jak należy. Ale w opcjach nic ciekawego nie widzę :(
    Kurczę, naprawdę nie mam pomysłu co z tym zrobić... Zresetowałam ustawienia dźwięku i nic.
     
  9. kambo12

    kambo12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Białystok
    Jak możesz to sprawdź na innym kablu, może to jego wina. Jak nic nie pomaga to pewnie problem z konsolą, oddaj na gwarancję.
     
  10. piotruczelli14

    piotruczelli14 Banned

    Dołączył:
    Marzec 10, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowa Jastrząbka
    Ja kiedyś miałem niedociśniete EURO i tak samo się działo to co u ciebie może EURO sprawdz ...
     
  11. sneyk

    sneyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No wszystko wydaje się ok ,ale nie wiem... Jutro odłączę znowu wszystko i zobaczymy...

    A to EURO to ....? Nie rozumiem :p
     
  12. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    on nie ma euro tylko component'a
     
  13. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    A nie masz możliwości sprawdzić na innym TV.Np. u kumpla ?
     
  14. sneyk

    sneyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    @up
    Sprawdziłam czy dźwięk działa na kablu z tymi 3 kolorami, a kabel HD odłączyłam i wszystko działa. Ale niestety nie można porównać zwykłego obrazu z obrazem HD... Więc niestety to coś z kablem HD... Może go wymienię?? Co to jest?! Dzięki za odpowiedzi!
     
  15. sneyk

    sneyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ODŚWIEŻAM
    No więc właśnie, macie jeszcze jakiś pomysł jak to naprawić? Bo nową grę trzeba jakoś wypróbować :) Pomocy...
     
  16. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mi dźwięk źle działał raz bo źle podłączyłem kabelki bo były 2 wejścia czerwone i białe (w sumie 4). Możesz dać zdjęcie tyłu tv?
     
  17. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Co to za TV ? Jak masz w nim wejście hdmi to kup jeszcze kabel hdmi i nie baw się w component.A najlepiej jakbyś właśnie zrobiła zdjęcie tyłu TV jak masz to podłączone.
     
  18. sneyk

    sneyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam Samsunga (LCD). XBOX'a mam podłączonego nie Componentem , tylko HDMI. Kiedy podłącze tym podstawowym kablem (kolorowy ,czyli Component?) to wszystko działa, ale oczywiście chcę, aby działał znowu HDMI, bo jakość obrazu jest nieporównywalna. Nie wiem, co to - zepsuty kabel HDMI? Ale nawet jeśli to nie wiem czemu...
    Jakieś pomysły? Bo dźwięk potrzebny! :)

    #Za chwilę wrzucę zdjęcie.
     
  19. Jax9000

    Jax9000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    328
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zielona Góra
    OmG. Skoro na componencie swietnie działa to pewnie wina kabla hdmi c'nie?? -,- Zainwestuj w nowy kabel, ew. jeśli jakiś twój znajomy ma tv z wejściem hdmi to się przejdź do niego i wypróbuj kabel. Zawsze możliwe, że wejście się rypło ( co byłoby nieciekawe )
     
  20. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Dla pewności zamień końcówkami telewizor z xbox:D
     
  21. Buchman

    Buchman Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    J-bie
    euro przejściówka z AV na tv jak nie masz trzech otworów czerwonego, żółtego i białego.
     
Wczytywanie...

Poleć forum