1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie ma głosu obraz jest

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Anthony93, Luty 8, 2009.

  1. Anthony93

    Anthony93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam problem jest obraz ale nie ma glosu

    oto zdjęcie mojego xboxa z tyłu

    http://games.gearlive.com/blogimages...f-rrod-360.jpg

    jest z 2006 roku

    jak widzicie nie ma wejścia na kabelek hdmi

    mój telewizor samsung z hdready

    podłaczyłem kabelki biły do białego czerwony do czerwonego no i żolty do żoltego ten przełacznik na dole jest na TV

    http://www.erenumerique.fr/images/jeux/20051116/Xbox_360_cable_avance.jpg

    o to ten kabel

    wiecie może w czym jest problem ? moż trzeba ustawic jakoś telewizor albo coś ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie masz na kablu przelacznika czasami???
     
  4. Anthony93

    Anthony93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam przełacznik na dole kabla TV-->HDMI
     
  5. Anthony93

    Anthony93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    a nie masz czasami na telewizorze wiecej takich bialo czerwonych gniazd??? u mnie sa 2 pary moze pomyliles??
     
  7. Anthony93

    Anthony93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    są dwie pary i wsadzam dobrze kolorami
     
  8. x-sauber

    x-sauber Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    269
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko Biała
    Jak dobrze podłaczyłes to musi być głos. Spróbuj podłaczyć pod inne wejście w tv na pewno jest ich tam kilka bezpośrednio przez czincze(3kabelki) albo przez ta przejsciówke co jest na zdjęciu. Być może jest uszkodzony kabel lub ta przejściówka
     
  9. Anthony93

    Anthony93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jeśli bym źel podłaczył to bym nie pisał tego problemu na forum sorry umiem podlaczyc kabelki :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum