1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie ma głosu

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Anthony93, Luty 16, 2009.

  1. Anthony93

    Anthony93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam problem jest obraz ale nie ma glosu

    oto zdjęcie mojego xboxa z tyłu

    http://games.gearlive.com/blogimages...f-rrod-360.jpg

    jest z 2006 roku

    jak widzicie nie ma wejścia na kabelek hdmi

    mój telewizor samsung z hdready

    podłaczyłem kabelki biły do białego czerwony do czerwonego no i żolty do żoltego ten przełacznik na dole jest na TV

    Multimédia, jeux, pc, tests comparatifs

    o to ten kabel

    wiecie może w czym jest problem ? moż trzeba ustawic jakoś telewizor albo coś ?

    Jak podłącze dvd do telewizora jest ten sam problem
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. stik

    stik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli na wejściu nie ma głosu ani z Xboxa ani z DVD?

    hmm... jest kilka możliwości:
    1. Najprawdopodobniej wejścia audio w tv są rypnięte.
    2. Może podłączasz pod component ?
    3. kabel od x'a i kabel od dvd rypnięty. :)
     
  4. Anthony93

    Anthony93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    DVD mam nówke .

    TV tez nowy więc może jakaś wada TV ? Pilot od tv też sie wiesza i można nacikać ileś tam razy on nie reaguje albo reagują niektóre przyciski w pilocie .
     
  5. pawel92g

    pawel92g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2008
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    TV nówka to oddaj na gwarancje. Jak nie działa w dvd i xboxie to masz wejście audio w tv zepsute. Niech sprawdzą i naprawią.
     
  6. Anthony93

    Anthony93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zrobiłem na 70 % mam dźwięk ale czarnobiały obraz a jak podlącze inaczej to mam obraz kolorowy ale nie działa mi dźwięk bo nie pasują przejściowki do wtyczek (jak sie dobrze ustawi to działa ale trzeba trzymać ręka bo troche ise ruszy i juz lipa ) to pierwsze jest jak ustawie na AV3 a to drugie jak na CMP . Da sie coś jeszcze zrobić ? można dolutować wejscia tylko gdzie to kupić ?
     
  7. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    tak baw sie i trac gwarancje...ja bym oddal tv skoro to nowka...
     
  8. Anthony93

    Anthony93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A można jakos bez gwarancji albo oddawania to zrobić ? Telewizor kupiłem w gdańsku w media markcie a mieszkam we Włocławku wiec troche mam daleko
     
Wczytywanie...

Poleć forum