1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nie ma konsol w skepie.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez LeśnyMatrix, Luty 6, 2011.

  1. LeśnyMatrix

    LeśnyMatrix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Cześć.
    Chce wziasc sobie jakas konsole na raty w sklepie internetowym.
    Wybór padl na elite jasper albo arcade jasper.
    Przeszukałem wszystkie sklepy internetowe tak reczniej w googlach, w ceneo i wszedzie gdzie nie zajze tych model nie ma na magazynie...
    Może mi ktos to wytlumaczyc? Nie produkuja ich juz czy jak?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3149
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie, juz nie produkuja. Teraz tylko slimy. 4GB lub 250.
     
  4. LeśnyMatrix

    LeśnyMatrix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A co radzicie kupic elitke za 1199 i ja przerobic czy kupic slima 250gb i poczekac az zaczna przerabiac?
     
  5. ooxBARTUSxoo

    ooxBARTUSxoo XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    165
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gniezno
  6. LeśnyMatrix

    LeśnyMatrix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No ale nie wiadomo kiedy beda przerabiac slima i za ile a elite przerabiaja za 40 zl...
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2597
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ale Elite jest wart 750/800zł a nie 1200zł...
     
  8. Nowicjusz

    Nowicjusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    flash do slima ma wyjść 14 lutego, c4eva kończy pracę nad nim, a cena przeróbki z tego co się dowiedziałem to około 100zł, ale troche zapału i można przerobić samemu...
     
  9. LeśnyMatrix

    LeśnyMatrix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To znajdz mi nowke za 700 na raty...
     
  10. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2597
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    To chyba jasne że w takim przypadku kupujesz Slimkę 250Gb na raty a nie przepłacasz 400zł za Elitkę...
     
  11. LeśnyMatrix

    LeśnyMatrix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ok dzieki Pablo przekonales mnie biore slima i znajde kogos kto mi przeflaszuje...
     
  12. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Ehh, nie znajdziesz bo narazie sie nie da slimek przerobic
     
  13. LeśnyMatrix

    LeśnyMatrix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a to co wyjdzie 14 to juz bedzie dzialalo na 100 % ?
     
  14. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    na 99,9 %
     
  15. LeśnyMatrix

    LeśnyMatrix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok to strzymam sie do 14 z zakupem.. mam nadzieje ze bedzie kosztowalo to max 100.
    I ze bedzie juz dzialalo dozywotnio. Bo chyba powinno jesli nie bede sie laczyl z netem.
     
  16. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Ze bedzie dzialac dozywotnio to nie ma szans z reguly co rok wychodzi nowy fw:)
     
  17. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6163
    Polubienia:
    388
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Skąd wy wiecei że 14 wyjdzie fw do slimow???? kto wam takich głupot na opowiadał?????
     
  18. babcia99

    babcia99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Na 100% będzie wiadomo, jak wyjdzie. Pamiętam że przed świętami miał wyjść LT+ na slimy. tylko teraz kwestia o które święta im chodziło:p
     
  19. Hosee

    Hosee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wątpie czy tego 14.02 wyjdzie flash do slima,bo oni takie kity cisną że hej ;)
     
  20. ooxBARTUSxoo

    ooxBARTUSxoo XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    165
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gniezno
    Kupuj nawet teraz slima 250 GB ;) Bo przerobka tak czy tak na 100& wyjdzie jak nie tego 14 to pozniej. a po drugie taka rada z mojej strony. po co przerabiac.? przeciez gra on-line to z 70 % radosci ktora mozna czerpac z gry. Co sciagniesz przejdziesz szybko singiel player i co dalej.? bedziesz sciagal duzo gier i pozniej nie bedziesz wiedzial w co grac wszystkie najlepsze gry przejdziesz i xbox bedzie lezal nie uzywany.
     
  21. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Moze wielkanocne:)
     

Wczytywanie...

Poleć forum