1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie ma obrazu przez HDMI>DVI

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez martini, Marzec 7, 2009.

  1. martini

    martini Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gniezno
    Witam.Mam mały problem.
    Gdy włączam xboxa to na ekranie monitora nie ma obrazu.
    Mam LG W2252TQ.Nie da się przełączy sygnału z systemu a nawet jak był tylko 1 kabel (DVI-HDMI) przy monitorze to nie było obrazu.W monitorze mam DVI(xbox) i D-SUB(komputer)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Skuska

    Skuska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Toruń
    Gdzieś na monitorze musi być zmiana sygnału. U mnie jest to to podpisane SOURCE, może gdzieś głębiej w menu można to zmienić. Jeżeli nie, to poszukaj w ustawieniach karty graficznej, jak będzie komp włączony.
     
  4. martini

    martini Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gniezno
    Source nie pomaga.Zmienia się sygnał ale ekran czarny :(
     
  5. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    u mnie bylo tak jak mialem podpiety do tv przez svideo,ustawilem rozdzialke i 60hz,po czym podlaczylem pod pc kablem vga-x360 chyba zapamietal ustawienia z tv i nic niewyswietlal,ponowne podlaczenie pod tv,zmiana rozdzialki itp pomogla
     
  6. mr19inches

    mr19inches Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Twój monitor może nie wspierać HDCP i wtedy jedynym wyjściem jest jego zmiana, chociaż w przypadku tego monitora jest to raczej mało prawdopodobne.
     
Wczytywanie...

Poleć forum