1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie ma obrazu.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez OnHass, Lipiec 2, 2010.

  1. OnHass

    OnHass Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wałbrzych
    Wit.
    Mam pewien problem.
    CieszyŁEM się konsolą XBox 360 Elite przez jakiś miesiąc.
    Jakiś tydzień temu włączyłem konsole, telewizor i... nic.
    Jest dźwięk, konsola działa, wszystko okey, ale nie ma obrazu. :(

    Sprawdzałem czy kabel nie jest przerwany, czy wszystko jest podłączone, testowałem na dwóch telewizorach.

    Nie jest to nic z kablem gdyż na drugim telewizorze podłączam złączem HD.

    Jeśli ktoś ma taki sam problem i mógłby pomóc, to byłbym wdzięczny.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Abarth

    Abarth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dociśnij kable przy wejściu do konsoli, jeżeli nadal nic czeka cie serwis. Po miesiącu konsola ci padła? Kupiłeś nową czy używaną? A może trzymałeś w zbyt mało przewiewnym miejscu?
     
  4. OnHass

    OnHass Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wałbrzych
    Konsola używana.
    Troszkę stara bo już 3 letnia.
    Kable dociskałem, tez nic nie dało.
    Czyli tylko serwis ?
     
  5. Abarth

    Abarth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    W moim odczuciu tak, 3 lata jak na konsole to już wystarczy i może się sypać. Ale jeszcze poczekaj na opinie innych.
     
  6. OnHass

    OnHass Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wałbrzych
  7. x-sauber

    x-sauber Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    269
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko Biała
    Zachowanie takie oznacza najczęściej uszkodzenie płyty głównej, a przede wszystkim okolice GPU-ANA(HANA).
    Spróbuj wymienić pastę na gpu. Jak to nie pomoże to możesz wysłać do serwisu ale odradzam. Ja bym sprzedał w takim stanie jakim jest i kupił całkiem nową.
     
  8. Phoenix505

    Phoenix505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Sauber a kto ci kupi 3 letnią używaną konsolę i jeszcze uszkodzoną za więcej niż 100-150 zł ? On Hass wysyłaj do serwisu o ile masz gwarancję .
     
  9. x-sauber

    x-sauber Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    269
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko Biała
    Chodzi mi o to że on napewno nie ma gwarancji w microsofcie. A tak starej konsoli poza microsoftem nie opłaca się naprawiać bo daja max 6miesięcy gwarancji. Sprzeda dołoży i kupi nową.
     
  10. Crunchips

    Crunchips Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Lepiej wysłać do serwisu koszt to coś około 100zł i sprzedaj na allegro (tylko opisz, że była naprawiana) i wtedy nie będziesz aż tak dużo w plecy. Dołożysz i kupisz sobie Jaspera :)
     
  11. Phoenix505

    Phoenix505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    A o to ci chodziło wiesz z tym się zgodzę według mnie nawet jeśli by wystąpił RROD to nie warto by było wysyłać gdzie indziej aniżeli do MS.
     
  12. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    ja sprzedalem xboxa 360 pro xenona z dyskiem 20gb w sumie za ponad 300zl. posprzedawaj wszystko osobno - dysk, pada, zasialcz, konsole itd. nie pakuj juz w ta konsole kasy bo pochodzi 2-3 miesiace i znowu padnie. dozbieraj pieniadze i kup sobie jaspera. mozesz tez zostawic sobie dysk i uzywac go w nowej konsoli jesli juz ja kupisz.
     
  13. OnHass

    OnHass Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wałbrzych
    Problem jest taki że nie mam kasy na "dokładanie" i raczej mieć nie będę.
    Gwarancji niestety tez nie mam.
     
  14. Crunchips

    Crunchips Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zrobisz jak uważasz
    PS. Poszła wiadomość na PW
     
Wczytywanie...

Poleć forum