1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie ma opcji 1080p

Temat na forum 'TV i Audio' rozpoczęty przez PoIse, Grudzień 8, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. PoIse

    PoIse Banned

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    106
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    W domu
    Witam
    Gdy podłączyłem swojego xboxa do tv oczywiście FULL HD przez hdmi to opcja 1080p jest na szaro czyli nie dostepna.DOstepne opcje to 480p,720p,1080i.
    Dziękuję za odpowiedz Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  4. kamileqPL

    kamileqPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2012
    Posty:
    310
    Polubienia:
    67
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    Telewizor pewnie nie obsługuje FULL HD, tylko jest HD READY.
     
    1 osoba to lubi.
  5. PoIse

    PoIse Banned

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    106
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    W domu
    Nie wiem jaki to jest telewizor ale Samsung modelu nie znam ,ale pamiętam jak miałem ps3 slim to wszystko szło we full hd.Jak odpalam filmy przez laptopa do telewizora to tez we full hd.
     
  6. AssasinsGames

    AssasinsGames Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    106
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Może coś w ustawieniach pozmieniałeś i teraz nie chcę się ustawić na full hd:).
     
  7. maxankazuya

    maxankazuya Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    836
    Polubienia:
    95
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Podaj model telewizora?!
     
  8. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    nie ma co rozkminiać. Tv nie wspiera 1080p
    zamykam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum