1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nie ma programow w TV!!!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dawidek295, Lipiec 15, 2010.

  1. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    siemka wiem że to nie jest nic związane z xboxem ale proszę tego nie usuwać
    włączam dziś tv a tam nie mam wcale programo WTF chodzi mi o normalne nie np cyfrowy polsat nie ma TVP 1,2 polsatu i TVN tylko jest telewizja PUST;)) czy wy też tak macie??sprawdził bym na cyfrowym polsacie ale dekoder mam w naprawie;))
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. vagner

    vagner Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2008
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    ze co programowo? Telewizja PUST?! Chodzi o "normalne" ? :)
    Jak mniemam masz telewizje kablową, nie ma sygnału to się zdarza albo to wróci po kilku minutach/godzinach albo ktoś przyjedzie i po majstruje w skrzynce. Mam UPC wszystko jest płacone, a raz nie dostarczali neta przez dobre 3 dni. Nie ma co panikować i zakładać nowych tematów, trzeba czekać a jak nie jesteś człowiek cierpliwy to dzwonisz do dostawcy i pytasz ocb. Zresztą co to za pytania, pytasz się czy ktoś ma obraz, a nawet nie podasz swojego dostawcy? Nie każdy ma "normalne" źródło:D
     
  4. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    ale ja nie mam kablowki tylko zwykłą że są tylko tvp 1 2 tvn polasat i puls tv
     
  5. vagner

    vagner Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2008
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Co to znaczy zwykła? Skad bierzesz sygnał? Mówiesz ze kabel to nie, dekoder to nie. To skad zwykła antena, czy wieszak? Sprawdzałeś czy ktoś nie grzebał w ustawieniach? Czasami wystarczą 2 guziki by cały TV rozstroić. A może za słaby odbiór:/
     
  6. raflooldz

    raflooldz Banned

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Mógłbyś na spokojnie napisać o co chodzi ? :)
     
  7. Mikolak

    Mikolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    268
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gliwice
    Jeżeli masz tylko cyfrowy polsat a nie masz dekodera, to nie masz żadnych kanałów. Przecież niedawno zrezygnowano z analogowego przesyłania kanałów.
    Jak nie masz żadnej anteny ani kabla to nie licz że cokolwiek sobie obejrzysz
     
  8. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    zacznę od początku mam na dachu antenę(domek jednorodzinny) i mam talerz z cyfrowego polsatu więc jak wcześniej napiałem dekoder z polsatu mam zepsuty wiec od tygodnia oglądałem przez antene z dachu wczoraj wszystko było a dziś jest tylko puls tv i tak mam na 4 tv
     
  9. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Może ktoś przeprogramował TV. Spróbuj coś poszukać w ustawieniach TV.
     
  10. vagner

    vagner Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2008
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Tylko ustawienia z TV nie widzę innych możliwości. Albo coś twoja antena się walneła/przekrzywiła i odbiera tylko tego PULSa. Sprubuj zaprogramować jeszcze raz, wejdź w menu, dopowiedni region i niech sam sobie wyszukuje, jeżeli to nie pomoże to drabina i na dach!
    Na przyszłość wyrażaj się jaśniej, bo to co napisałeś na początku to ni hu hu.
     
  11. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    jak masz nowy telewizor to powinieneś mieć tuner MPEG4 ,przeszukaj programowanie cyfrowe w pakiecie kazzdym jest
    TVP1,TVP2,TVPINFO,TVN,POLSAT,TV4,PULS,TVN Warszawa
    Oczywiście wszystko za darmo bo to tuner telewizji naziemnej.
    kanały odbierane śa cyfrowo i ładna jakość :)
    Czasem puszczają testy kanałów HD,a ostatnio nawet Cyfra + 3D
     
  12. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Ja nie mam tvn,polsat i tvp info. Antena zbiorcza na bloku.
     
Wczytywanie...

Poleć forum