1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie ma przeróbki?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez krzysztofox, Październik 28, 2008.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. krzysztofox

    krzysztofox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2007
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Pisze, ponieważ mam problem. Ostatnio wróciła moja konsola (weteran- jeden z pierwszych modeli) z serwisu, która działa i ma się dobrze. Przeszła dwie awarie (3 czerwone i błąd E74), ale już długo nie pociągnie z tego co mi mówili w serwisie. W związku z tym noszę się z zamiarem zakupu nowego X'a (produkcja lipiec/sierpień 2008). Z tego co wiem jedyną możliwością przerobienia jest zmiana napędów, który będę miał ze starej konsoli. Jednak z tego co mi mówił kumpel przy tych nowych napędach są jakieś sumy kontrolne, nie umożliwiające przeróbki nawet przy zmianie napędu. Czy jest to prawdą?

    Pozdrawiam Krzysztofox
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Maksio

    Maksio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2008
    Posty:
    38
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Pyrzyce/Szczecin
    Odp: Nie ma przeróbki?

    Podmiana napędu jest możliwa bez problemu.
    Koszt to 49zł, a więcej na ten temat w dziale Usługi na forum ;).
    Pozdrawiam
     
  4. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Odp: Nie ma przeróbki?

    Kumpel mowil dobrze ze sa jakies sumy kontrolne bo sa :D
    Kazda zmiana w kodzie np. eepromie wiaze sie nie tylko z poprawnoscia kodu ale rowniez CRC ktore musi byc poprawne inaczej nic z tego .
    A nowego napedu nie przerobisz tylko mozesz wrzucic inny ;D
     
  5. monias

    monias Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2008
    Posty:
    287
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Nie ma przeróbki?

    To w nowych konsolach można zmienić napęd czy nie?

    Jak nie to strasznie nie dobrze :/
     
  6. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Odp: Nie ma przeróbki?

    Naped zawsze mozesz zmienic ;D
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum