1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie mam obrazu :/ poprowadźcie mnie za rękę :)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Gr@ju, Styczeń 10, 2014.

  1. Gr@ju

    Gr@ju Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Witam,

    jak w temacie nie mam obrazu - napiszcie mi krok po kroku jak dojść w opcjach rozdzielczości począwszy od przycisku guide do "przywróć ustawienia fabryczne" :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Fr3sHu95

    Fr3sHu95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
    Spróbuj nacisnąć klawisz "Y" Oraz prawy spust podczas startu konsoli, podobna ta kombinacja resetuje konsolę ;)
     
  4. Gr@ju

    Gr@ju Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Już robiłem... kombinowałem w różnych momentach odpalania konsoli. Próbowałem trzymać tę kombinacje od 30s do 2min i ninc
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1105
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pod jaki TV podłączasz ?? Może masz w domu jakiś inny..full hd najlepiej, to pod niego podłącz i jak już będzie obraz to zmień rozdziałkę na niższą.
     
  6. Krzychu1987

    Krzychu1987 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    461
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wywal toster za okno..... A tak na serio to podaj co to za TV i jakim kablem się łączysz.
     
  7. Gr@ju

    Gr@ju Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
  8. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1105
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Podłącz pod inny tv i zmień rozdzielczość na niższą ... czy to fat czy slim nie ma żadnego znaczenia
     
  9. Gr@ju

    Gr@ju Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    właśnie chcę zmienić rozdziałke na niższą ale po "omacku" ponieważ na ten moment nie mam możliwości podpięcia się pod TV. Stąd mój temat.

    Z tego co pamiętam (z podłączenia pod TV) to konsola z automatu wchodzi do freestyle 3, potem guide i chyba dwa razy w prawo, trzy w dół do ustawień konsoli - więcej nie pamiętam :D
     
  10. DARREK

    DARREK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2012
    Posty:
    52
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    L-ca
    Do rozdzielczości ekranu dojdziesz tak.

    Guide. Prawo prawo dół dół dół A A A A i tutaj masz rozdzielczości. Czyli dół i A, jeżeli nie trybi to po 10 sekundach wróci do poprzednich a wtedy musisz dać 2 razy w dół i A. Itd.
    Dla monitora to spróbuj na końcu 2 z dół i A

    Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  11. Gr@ju

    Gr@ju Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Podłączyłem konsolę pod TV kablem HDMI/HDMI - ustawiłem rozdzielczość 480p. Podłączyłem konsolę pod monitor najpierw kombinacją HDMI/DVI i lipa... czarny ekran bez żadnej informacji out of range czy no signal. Po czym podłączyłem konsolę za pomocą Vga hd av cable i też lipa... out of range :/
     
  12. Gr@ju

    Gr@ju Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Sorry za pisanie posta pod postem.

    temat do zamknięcia - ponownie ustawiłem rozdzielczość na 1360x768 podpiąłem kabel VGA i teraz działa.
    Jednakże moja radość nie trwała zbyt długo - zapraszam do
    http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-7...-w-formacie-fat32-186581/#post1329895Dziękuje
    wszystkim za pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum