1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.
  1. Witam,

    jak w temacie nie mam obrazu - napiszcie mi krok po kroku jak dojść w opcjach rozdzielczości począwszy od przycisku guide do "przywróć ustawienia fabryczne" :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Fr3sHu95

    Fr3sHu95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
    Spróbuj nacisnąć klawisz "Y" Oraz prawy spust podczas startu konsoli, podobna ta kombinacja resetuje konsolę ;)
     
  4. Jabar

    Jabar V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3729
    Polubienia:
    1141
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pod jaki TV podłączasz ?? Może masz w domu jakiś inny..full hd najlepiej, to pod niego podłącz i jak już będzie obraz to zmień rozdziałkę na niższą.
     
  5. Krzychu1987

    Krzychu1987 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    461
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wywal toster za okno..... A tak na serio to podaj co to za TV i jakim kablem się łączysz.
     
  6. Jabar

    Jabar V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3729
    Polubienia:
    1141
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Podłącz pod inny tv i zmień rozdzielczość na niższą ... czy to fat czy slim nie ma żadnego znaczenia
     
  7. DARREK

    DARREK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2012
    Posty:
    52
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    L-ca
    Do rozdzielczości ekranu dojdziesz tak.

    Guide. Prawo prawo dół dół dół A A A A i tutaj masz rozdzielczości. Czyli dół i A, jeżeli nie trybi to po 10 sekundach wróci do poprzednich a wtedy musisz dać 2 razy w dół i A. Itd.
    Dla monitora to spróbuj na końcu 2 z dół i A

    Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  8. Sorry za pisanie posta pod postem.

    temat do zamknięcia - ponownie ustawiłem rozdzielczość na 1360x768 podpiąłem kabel VGA i teraz działa.
    Jednakże moja radość nie trwała zbyt długo - zapraszam do
    http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-7...-w-formacie-fat32-186581/#post1329895Dziękuje
    wszystkim za pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum