1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie moe zrobic polskiego znaku literki "c"

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez z0nk31, Maj 26, 2011.

  1. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    witam, nie mogę zrobic literki "ć" na klawiaturze (ta obok pojawiła się w wyniku kopiuj - wklej)
    Mogę śmiało robic każdą inną ale wlaśnie "ć" nie mogę. pomożecie ? Chcę odzyskac "ć" !! :D
    ę€óąśłżźń <---- każda tylko nie "ć"
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BogdanROX

    BogdanROX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    159
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Sprawdź w systemie czy ukł klawiszy się nie przestawił przypadkiem.
     
  4. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja tak miałem u siebie w starym kompie,zapewne w Ati catalyst control center(czy cos w tym stylu) masz w ustawieniach zaznaczone skróty.
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    nie nie, to nie zalezy od tego - mam wszystkie polskie znaki, literka y i literka Z sa na swoich miejscach i nie robie innych znakow wciskajac klawisze - po prostu nie mam "ć" - a to idzie z tym ze na pewno mam polski-programisty :)
     
  6. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Masz może Catalysty zainstalowane?
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jak masz catalysta to musisz kliknac windows+alt+c dopiero wtedy powstaje ć.
     
  8. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    tak, jest catalyst. w nim szukac skrotow klawiaturowych, Hotkeys ?
     
  9. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    tez mam tak samo, nie da się tego normalnie wyłączyc, jedyne wyjście to zamknąc proces CCC
     
  10. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Lol, zamknąć proces od Catalystów... Gz

    Szukaj kolego gdzieś w Catalystach opcję wyłączenia tego, bądź spróbuj tak jak Touch napisał
     
  11. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeżeli się nie mylę to jest nawet główna zakładka Hotkeys,tam odznaczysz i po kłopocie.
     
  12. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    dalej nie działa. Odznaczyłem funkcję, zmieniłem literkę na "P" i dalej nie mogę
     
Wczytywanie...

Poleć forum