1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie mogę aktywować darmowego konta live na miesiąc.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Kamiq, Grudzień 13, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Kamiq

    Kamiq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    Tak jak wyżej. Mam Xbox 360 Elite Jasper, to jest zestaw z grą Forza Motorsport 3. Robię wszystko tak jak w poradniku, tyle że u mnie aktywacja przebiegała trochę inaczej. Może ja po prostu nie wiem gdzie aktywować? Proszę niech ktoś opiszę dokładnie jak aktywuje się darmowe konto w live na miesiąc po zarejestrowaniu na 3 konta. Dodam, że mam już konto w live, chcę tylko aktywować konto Gold na miesiąc za darmo.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AlekLolo

    AlekLolo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radom
    Pierwszy darmowy miesiąc leci od kiedy zarejestrujesz się w Xbox Live. Ja nie musiałem niczego aktywować.
     
  4. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Gdy posiadasz już konto na livie to nie dostaniesz darmowego golda na miesiąc. Musisz zrobić nowe konto z poziomu konsoli.
     
  5. SebeekS

    SebeekS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    471
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Ja zrobiłem tak, ustawiłem region konsoli na anglię, wylogowałem się z profilu i nacisnąłem "Dołącz do usugi XBOX Live" po czym zarejestrowałem się, i na końcu zapytało mnie który z 3 możliwości konta gold wybrać w tym 3 ku mojemu zdziwieniu były płate więc nie wybrałem żadnego i przeszłem dalej, na samym końcu rejestracji pokazała mi się informacja o człokostwie darmowym "Xbox Live Free Trial 1 Month" coś w tym stylu i działa :)
     
  6. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    re

    Czy ja dobrze rozumiem? Jeśli mam już konto to niemoge na nim tego Golda wziąść? szkoda :(
    PS. mógłbyś dać linka do tego poradnika?:D
     
  7. Kaktus92

    Kaktus92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Utwórz nowe konto i dołącz nim do live odrazu ci wyskoczy okno z tym gold livem.
     
  8. Kamiq

    Kamiq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    @UP
    Jak za pierwszym razem nie wyskoczyło to czemu ma za drugim wyskoczyć?
    @TomalasPL
    Tutaj link do poradnika. http://xboxforum.pl/poradniki-f71/tworzenie-profilu-rejestracja-na-xbox-live-13120.html Jak pisałem, u mnie inaczej ona przebiega.
    @SebeekS
    Ja dałem na stany zjednoczone i próbowałem zrobić tak ja ty, ale mi się nie udało.

    Jeszcze jedno pytanie. Mam Forze Motorsport 3 i na opakowaniu jest napisane, że są po polsku napisy, ale w grze koleś mówi po angielsku żadnych napisów nie ma. Nic nie jest przetłumaczone 0 %. Jak zrobić żeby gra była w części spolszczona?
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Robisz to przez konsolę czy xbox.com?

    Rób to przez konsolę.... Jeden forumowicz robił przez xbox.com i coś było nie tak

    zrobił przez konsolę i wszystko jest ok
     
  10. Kamiq

    Kamiq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    To znaczy robiłem trochę tak ja w poradniku, a później sam. Miałem kłopot jak ustawiałem e-mail nie mogłem wziąść hasła (nie wiedziałem skąd), ale przypomniałem sobie, że mam konto live, bo było potrzebne do GTA IV na PC, więc te hasło z tam tamtego konta wzięłem. Czy można wziąść hasło z innego źródła?
     
  11. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    wg mnie załóż sobie nowe konto na Live z poziomu konsoli... Rób po prostu po kolei co każą i poradzisz sobie bez żadnych poradników
     
  12. Kamiq

    Kamiq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    Jest taki punkt, że mam podać e-mail. Podaje i trzeba jeszcze wpisać hasło. Hasło do e-maila nie wchodzi, a jeżeli nie pamiętam hasła to mam wejść na jakąś stronę, tylko tyle, że w X nie ma chyba przeglądarki internetowej... I skąd mam te hasło wziąść?

    Wie kto jak włączyć te napisany w FM 3?
     
  13. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    wpisz jakiekolwiek haslo
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum