1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie mogę dołączyć do meczu, w Black Ops 2.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez pajak, Marzec 28, 2013.

  1. pajak

    pajak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2009
    Posty:
    183
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam. Od pewnego czasu nie mogę dołączyć do żadnego spotkania, w Black Ops 2. Próbowałem już zmieniać preferencje wyszukiwania, niestety na próżno. Dodam jeszcze, że na początku wszystko chodziło sprawnie.

    Z góry dzięki i pozdro ;}.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. roch0

    roch0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2012
    Posty:
    178
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Poznań
    A z Twoim internetem wszystko jest ok ?

    Wysyłane z mojego SK17i za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  4. seyu

    seyu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    114
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Sprawdz jaki masz status NAT. Jest zamkniety albo średni to pootwieraj porty w routerze, a jeśli obsluguje Upnp to jest włącz.
     
    1 osoba to lubi.
  5. Anna1947

    Anna1947 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2013
    Posty:
    41
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    CAMBRIDGE UK
    Miałem to samo usunąłem pamięć podręczną i pomogło, ale ogólnie ostatnio są kłopoty z serwerami i czesto wywala z gry.
     
    1 osoba to lubi.
  6. pajak

    pajak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2009
    Posty:
    183
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nat mam na poziomie moderate, czyli z nim jest wszystko ok :D ?

    Spróbuję z usunięciem pamięci podręcznej. Dzięki ziomki za pomoc, napiszę czy się udało :).
     
  7. MatthewHEAT

    MatthewHEAT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Lublin
    Moderate oznacza umiarkowany, skala wygląda tak: NAT open (otwarty-najlepszy), moderate (umiarkowany) i strict (zamknięty-najgorszy).
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  8. seyu

    seyu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    114
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Pająk , jeśli masz moderate to może być przyczyna. Pogrzeb w routerze, po otwieraj porty:
    Przekierowanie portów musi być włączone w porcie TCP 80.
    Przekierowanie portów musi być włączone w porcie UDP i TCP 3074.
    Przekierowanie portów musi być włączone w porcie UDP 88.
    Przekierowanie portów musi być włączone w porcie UDP i TCP 53.
    Przekierowanie portów musi być włączone w porcie TCP 443.
    Albo włącz usługe UPnP w routerze.
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum