1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie moge nagrac gry xgd3 na ihas 124-19B

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Murded, Lipiec 1, 2014.

  1. Murded

    Murded Banned

    Dołączył:
    Maj 26, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam ! Mam juz konsole Xbox 360 przerobioną lt 3.0 od roku. Do tej pory nagrywałem gry zwykłą laptopową nagrywarka ale tylko gry XGD2. Kupiłem wczoraj nagrywarkę iHas 124-19B przerobiona bo koleś,który był poprzednim właścicielem też nagrywał gry na xboxa 360 xgd3 i normalnie mu działały. Pobralem wiec Sniper Elite 3 przepuscilem przez abgx360 i nagralem. Wszystko nagralo się w 100%. Wkładam płytkę do konsoli i kod błędu 03-57-00. Wiec pytanie : Czego to wina ? Czy nagralem to zle albo to wina nagrywarki ? Dodam,ze z konsola przy nagrywaniu xgd2 nie było problemów.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jankowal1111186

    jankowal1111186 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2014
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Po pierwsze na jakich płytach nagrywałeś ( najlepiej na verbatim) po drugie jakim programem nagrywałeś jeśli IMG burn to czy był dobrze skonfigurowany ( czy ustwaiłeś booktype i turncate
     
  4. Murded

    Murded Banned

    Dołączył:
    Maj 26, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Na Verbatimach MKM-003. Nagrywałem IMG Burnem ale nie ustawiałem Booktype ani nie wyskoczył mi komunikat czy wybieram Truncate czy inne opcje. Jeśli to wymagane to jak ustawić Booktype i Truncate ?
     
  5. mk1981

    mk1981 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    125
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Pamiętaj że tak naprawdę trzeba za każdym razem dopasowywać odpowiednio soft w nagrywarce do danej płyty... Może nie działać poprawnie jeśli masz zrobiony soft do np. Verbatimów MKM-003 a zaczniesz nagrywać np. na Omegach z MKM-006.
     
  6. Murded

    Murded Banned

    Dołączył:
    Maj 26, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nagrywałem pierszy raz i na tych Verbatimach i tylko ich używam. Pomoże ktoś jak zmienić booktype ?
     
  7. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dla Verbatim MKM003 i MKM001
    EEPROM
    -Smart Burn - ON
    -Force Hyper Tuning - ON
    -Over Speed Writing - OFF
    -Online Hyper Tuning - ON
    IMGBURN
    -OPC - OFF
    -Prędkość x2,4

    Ustawienia eeprom

    W book typie wybierz zakładke liteon i wybierz ostatnia opcje drive for DVD+R DL - EEPROM

    W book type gdzie masz nowe ustawienia wybierz DVD-ROM zatwierdź pamiętaj że jak mas zprograzm eeprom utility to jak ustawiasz pod daną płytę za każdym razem res kompa.
     
  8. Murded

    Murded Banned

    Dołączył:
    Maj 26, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wielkie dzięki ;) Popołudniu napiszę czy działa jak postaram się nagrać jakąś gierke ;p
     
  9. bas233

    bas233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2013
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bystra
    Cześć dałby mi ktoś ustawienia do ihas Eu/e ? czy są takie same jak rev.B , do gier XGd 3

    Bo nie chce zakładać nowego tematu
     
  10. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Raczej takie same.
     
  11. bas233

    bas233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2013
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bystra
    ustawienia


    Bo znalazłem takie coś i czy to są dobre ustawienia i nagram nimi gry Xgd 3 typu fifa 14 itp
    http://zapodaj.net/7434f0a454c2b.png.html

    Czy trzeba coś pozmieniać
     
Wczytywanie...

Poleć forum