1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie mogę nagrać gry !

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Zorex, Sierpień 27, 2013.

  1. Zorex

    Zorex Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gdańsk
    Witam

    Mój wcześniejszy post wylądował w śmietniku nie wiem czemu. :blue:
    Oto i on http://xboxforum.pl/kosz-53/problem-z-nagraniem-gry-173776/

    Poradzili bym nie przejmował się tą weryfikacją bo gra się w końcu nagrała, więc włożyłem tą płytę, lecz nie mogę jej zainstalować na HDD ( przetrzyj ściereczką i takie tam )
    Więc proszę o ponowną pomoc.

    Z góry dziękuje za odpowiedz i proszę o nie przerzucanie tego tematu do śmietnika.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    masz taki soft wgrany iHAS-124B-AL0S-Platinum-RitekS04-66 speedpatched.binEEPROM ?

    ustawienia mają być nagrywarki
    -Smart Burn - ON
    -Force Hyper Tuning - ON
    -Over Speed Writing - OFF
    -Online Hyper Tuning - ON
    IMGBURN
    -OPC - OFF
    -Prędkość x2,4

    Może ci na tych zadziała.
     
    1 osoba to lubi.
  4. Zorex

    Zorex Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gdańsk
    Jest jakiś sposób na sprawdzenie softu, jak już wcześniej pisałem nagrywarka była już przerobiona.
    A opcje sam sprawdzałeś czy słyszałeś o nich, i czy są one do tych płyt ??
     
  5. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    1)nie ma musisz od nowa wgrać
    2)może masz zły soft wgrany lub adapter usb o ile laptop
    3)te ustawienia sam mam i śmiga.
    4)są do Platinum-RitekS04-66
     
    1 osoba to lubi.
  6. Zorex

    Zorex Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gdańsk
  7. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    1 osoba to lubi.
  8. Zorex

    Zorex Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gdańsk
    Zaraz bd próbował i zdam relacje.
    Dzięki za pomoc.

    I tam jest napisane że OPC zawsze włączone a ty jak masz ?
     
  9. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja mam opc wyłączone. ale jak nie robiłeś według tutka to zrób teraz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum