1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie moge nagrac gry

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Nearunek, Listopad 12, 2009.

  1. Nearunek

    Nearunek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Juz mi rece opadaja stracilem 2 plyty i ciagle nic
    mam taki problem otoz posiadam naped hitachi i koles mowil mi ze wgral mi przerobke 1.6 pytalem na forum i takiej przerobki nie ma forumowicze doradzili mi zebym sciagnal gre z wave 4 i bez patchowania ja przegral i jesli gra bedzie chodzic to znaczy ze mam przerobke 1.51 wiec nagralem na plytke cod mw2 ale gra sie nie wlaczala .Napisalem o tym na forum i doradzono mi zebym spachowal ja na wave 2 bo prawdopodobnie mam przerobke 1.5 sciaglem wiec program 360wavepatcher i spachowalem gre na na wave 2 nagralem ja ale ciagle nic
    nie wiem juz co mam robic nie wiem juz czego to jest wina i prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Nearunek

    Nearunek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wlasnie nie mam tam kabli pod napisem xbox360 bo ponoc tam powinny byc
    jest tylko taka czarna dziurka
    a jak wysuwam naped to jest identyczny jak ten drugi na zdjeciu (po tym wlasnie doszedlem ze to hitachi)
     
  4. Nearunek

    Nearunek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie mam wgranego dasha
     
  5. Nearunek

    Nearunek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    uwierz mi masz wgranego dasha
     
  7. Nearunek

    Nearunek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jestem na 90% pewien ze nie mam dasha no ale to chyba mozna latwo sprawdzic no nie?
    tylko jak .?

    //edit
    A moze jednak mam dasha
    bo wiem ze za czasow jak konsolka byla nie przerobiona i sciagalem sobie mini gierki z neta to instalowalem na dysku
    jest jakis latwy sposob zeby sprawdzic czy mam dasha?
     
  8. Nearunek

    Nearunek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tam jest tylko napisany numer seryjny i identyfikator konsoli nie ma wzmianki o dashboardzie
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    człowieku dashbord to jest menu konsoli
    nie wazne czy to nowe (nxe z avatarami) czy to stare
    tak czy owak jest to dashbord
     
  10. dariusz666

    dariusz666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wtrącę się trochę za późno.

    [​IMG]
     
  11. Krakusek

    Krakusek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6

    musi byc, jesli masz takie zielone co sobie zmieniasz to jest dashboard

    w ustawieniach ten numer 1.0.0.0.00. podobny to jest wersja dashboardu

    podaj go tutaj
     
  12. Mizuichi

    Mizuichi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ściągnij nowego dasha stąd: http://download.microsoft.com/download/D/1/8/D181EE58-DE70-4484-936B-0E9161CCD6B2/$SystemUpdate_Fall09_8955.zip
    po rozpakowaniu wrzuć cały folder na pendriva lub nagraj na płytę. Jednak polecam pierwszą opcję. Mi z płytą nie działało do końca. ach i najlepiej gdyby na pendrivie nie znajdowały się inne żeczy. Następnie podłączasz pendriva do konsoli i ją włączasz. W przypadku opcji z płytą włączasz konsolę, włuż płytę i później ją wyłączasz i włączasz. Wtedy zaktualizujesz sobie Dasha. Jeśli dalej nie będzie chodzić daj znać

    A i jeszcze jedno. Na jaką płytę nagrywasz grę. Na + czy - ?
     
  13. Nearunek

    Nearunek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    @up
    +
    to co mi poradziliscie zrobie troche puzniej bo na razie musze leciec do szkoly
     
  14. Nearunek

    Nearunek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    2.0.8498.0
    mam nadzieje ze to dobry numer spisalem
     
  15. Nearunek

    Nearunek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dobra wgralem tego update
    i co teraz ? bo gry nadal nie chodza
     
  16. Nearunek

    Nearunek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  17. Nearunek

    Nearunek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nikt nie spotkal sie z takim problem albo wie ktos jak mi pomoc prosze o odpowiedz
     
Wczytywanie...

Poleć forum