1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie mogę pobrać GTA San Andreas z XBL Marketplace

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez bartek7220, Maj 2, 2009.

  1. bartek7220

    bartek7220 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    WKZ
    Kupiłem 1200MP i chciałem sobie ściągnąć GTA San Andreas z Xbox Orginals na marketplace. Konto mam założone w WB. Gdy chcę pobrać wykasuje mi taka informacja:

    This offer is not valid in your region, or it has expired.



    Czy można to jakoś ściągnąć? Może da się ominąć blokadę regionalną?
    Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  4. bartek7220

    bartek7220 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    WKZ
    To jest instrukcja na XP a ja mam Vistę.
     
  5. CoOokie

    CoOokie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    الجانب الثاني لل
    To użyj głowy i rozkmiń jak się co robi pod Vistą... Ja pierdziu, czy dzisiejsza społeczność musi mieć wszystko podane krok po kroku? Myślenie nie boli!
     
  6. Roberus

    Roberus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Widocznie niektórych boli, ale na szczęście nie wszystkich.
     
  7. bartek7220

    bartek7220 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    WKZ
    Myślisz, że tak nie robiłem?? Ze trzy godziny siedziałem i nic nie mogłem zrobić. Nawet na Viscie nie mogę ustawić IP takiego jak na konsoli bo wyskakuje, że IP jest nieprawidłowy. Także jeśli ktoś wie jak to zrobić na Viscie to niech pomoże.
     
  8. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Nie wiem jak to zrobić na viscie ale wiem co ci doradzić a więc tak zainstaluj xp albo próbój sam robić bo nikt dla ciebie nie będzie przerabiał poradnika .
     
  9. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  10. CoOokie

    CoOokie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    الجانب الثاني لل
    Lol. Nie możesz ustawić takiego samego IP na kompie jakiego masz na konsoli. To chyba oczywiste, że będą konflikty w sieci... I to obojętnie pod jakim systemem, nie tylko Windows... Google na prawdę nie bolą!
     
  11. bartek7220

    bartek7220 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    WKZ
    Ale jak ustawiam IP to końcowa cyfra na PC to 1 a na konsoli 2.
     
  12. bartek7220

    bartek7220 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    WKZ
    Czy router jest konieczny, czy mogę podłączyć x360 do karty sieciowej w PC (mam 1) i modem przez USB, Lub x'a odrazu do modemu przez kabel Ethernet, a PC do tego samego modemu przez USB? Jak tak podłączyłem to na PC i x360 działał internet. Nawet łączył się komp z konsolą przez Media Center.
    Google mnie nie gryzą ;) ale nie mogłem nic znaleźć co by pomogło mi w moim problemie.
     
  13. bartek7220

    bartek7220 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    WKZ
    Oto schemat jak podłaczam konsole do PC.

    SPOSÓB I

    x360
    |
    \/
    kabel ethernet
    |
    |
    \/
    PC---kabel USB-->-----modem---->---kabel telefoniczny--->-- ----->------gniazdo telefoniczne


    SPOSÓB II

    x360-----kabel ethernet--|
    |
    \/
    modem-->----j.w.
    /\
    |
    PC--------kabel USB-----|
     
  14. rtv2500

    rtv2500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Czy można już bez problemów pobrać GTA SA z XBL? Czy dalej wyskakuje błąd o regionie?
     
Wczytywanie...

Poleć forum