1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie mogę pobrać update'u pomórzcie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Patrykk272PL, Wrzesień 2, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Patrykk272PL

    Patrykk272PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!

    Mam problem z moim X360 nie mogę pobrać aktualizacji podczas pobierania wyskakuje błąd i kod statusu 3F4B-4099-1380-0703-C000-0099
    pomórzcie co zrobić
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Masz spoorfa napędu? i jakie lt?
     
  4. Patrykk272PL

    Patrykk272PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nic nie przerabiane, konsola nie rozbierana

    Wcześniej Xbox Live działał jak należy, dzisiaj chciałem pograć wyskoczył mi komunikat o aktualizacji to potwierdziłem ale przy pobieraniu wyskakuje kod statusu jak w pierwszym poście
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  6. Patrykk272PL

    Patrykk272PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak zaktualizować z pendrive, chodzi mi o to czy wrzucić paczke .zip czy rozpakowany folder?
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Wszystko masz tam opisane,folder rozpakowany na pena w formacie fat32.

    Kosz
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum