1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie moge podlaczyc xboxa do internetu.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez daw8id, Lipiec 23, 2011.

  1. daw8id

    daw8id Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gdy daje testuj polaczenie to lacze sie z siecia ale z internetem juz nie. Dodam ze w konfiguracji wszystko wypelnilo sie automatycznie. Nie wiem co robic bo chcialem zobaczyc kilka dem. Z gory dzieki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qujote

    Qujote Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Złotoryja
    więcej informacji jaki masz net czy dobrze ustawiłeś adres mac itp. nie da się tak po prostu powiedzieć z taką ilością informacji
     
  4. daw8id

    daw8id Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam internet z multimedi. Wszystko w ustawieniach wpisalo mi sie automatycznie. Podlaczam internet bezposrednio z modemu przez kabel sieciowy. Znajduje siec ale nie moge polaczyc sie z internetem.
     
  5. Qujote

    Qujote Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Złotoryja
    musisz wpisać adres mac konsoli ,nie da się tak od razu grać ,sam sprawdzałem miałem adres mac na komputer przypisany i nie łączyło z internetem
     
  6. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Modem nie potrafi podzielic internetu, po przełączeniu kabla do konsoli zrestartuj modem aby zainicjował połączenie ponownie tylko dla konsoli
     
  7. grzesiek0402

    grzesiek0402 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    W przypadku gdy masz router musisz w jego ustawieniach zezwolić na podłączenie więcej niż 1 urządzenia. Wiem z doświadczenia :D
     
  8. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Cos mylisz wifi z kablem bo po kablu nic nie trzeba zezwalac z reszta to nie jest pierwsza konfiguracja
     
Wczytywanie...

Poleć forum