1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie moge połączyc sie z internetem!

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Blanco09, Grudzień 28, 2008.

  1. Blanco09

    Blanco09 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Witam!
    Wczoraj zakupiłem Xboxa 360 Premium i nie moge połaczyc sie ani z internetem ani Xbox LIVE...
    Mam router D-Link Dl-524 i internet od UPC Chello z modemem Motorola.
    Moze ktos pomoc?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    poradniki dla początkujących?
     
  4. Abdulas

    Abdulas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    czy po podlaczeniu Kabla ethernet i tescie polaczenia z xbox360 live wyskakuja jakies komunikaty??
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    więcej danych kolego. poczytaj poradniki jak sie zatniesz w którymś konkretnym miejscu to wtedy pisz
     
  6. mikinh

    mikinh Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a co musze zrobic jesli podczas rejestracji (po wpisaniu kodu do xbox live) pojawia mi sie komunikat ze kod pocztowy jest niezgodny z ustawieniami regionalnymi itp. ??(a zapewniam ze wszystko jest zgodne)
    Błagam o pomoc
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    a co wpisujesz??? chyba nie swoj adres??
     
  8. Neroy

    Neroy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Myślibórz - Gorzów Wlkp.
    Troche nie ogaranim ale nie mozesz wpisac swoich danych dotyczacych zamieszkania...omg poczytaj poradniki itp Takjakby musisz sie zalogowac na np UK. Dasz rade ;p

    Ps. musisz ustawic w router zeby odbieral syanly od innych urzadzen czy jakos tak, na kompie oczywiscie !
     
Wczytywanie...

Poleć forum