1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie moge polaczyc sie z livem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez matryks, Sierpień 13, 2009.

  1. matryks

    matryks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    o 10 pisalo mi ze nie mozna sie teraz polaczyc i zebym sprobowal pozniej , teraz patrze i tez nie mozna , nie mozliwe zebym miala bana bo konsole nie jest przerbiona.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mic1225

    mic1225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łomża
    To że nie jest przerobiona to nie znaczy że nie została zbanowana. Podaj treść błędu.
     
  4. matryks

    matryks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Logowanie do uslugi xbox live jest obecnie niedostepne .Srobuj ponownie pozniej.

    A moze ja live nie mam?
    ale kupilem , to gosc mowil ze nie krzystal z 1 miecha darmowego.
     
  5. mic1225

    mic1225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łomża
    No to może coś przy live robią nie wiem nie sprawdzałem
     
  6. matryks

    matryks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Znajomi moi są na Live i mi działa... Wychodzi na to, że koleś Cię oszukał z tym darmowym jeszcze jednym kontem Live
     
  8. marcincq

    marcincq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
  9. matryks

    matryks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  10. przeo0709

    przeo0709 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 26, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bełchatów
    przecież na darmowym live (silver) też mozesz sie połączyć tylko niemozesz grac przez neta :/
     
  11. Raps

    Raps Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    345
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    Przetestuj połączenie i podaj nam kod/numer błędu, który wyskakuje bo po takiej informacji to nic nam nie powiesz. W opcjach sieciowych jest to wszystko, najlepiej przeczytaj instrukcje.
     
  12. 3kilooo

    3kilooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Trzebinia
    pewnie coś grzebią, ja dziś przed momentem też nie miałem połączenia z xlive a wczoraj nie sprawdzalem (konsola orginał)
     
  13. otacon

    otacon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    niestety ja od wczoraj również nie mogę utworzyć profilu xbl.. po wpisaniu hasła wyświetla Logowanie do usługi xbox live jest obecnie niedostępne. Spróbuj później.
    W konfiguracji sieci mam, że niby konsola łączy sie z xbox live..
    z tego co pamiętam stan jest taki:
    0000 - 0000
    0000 - F001
    20A8 - 48E0
    0000 - 0000
    FFFF - FFFF
     
  14. rakso01

    rakso01 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam ten sam problem, chce założyć nowe konto na XBL bo nie wykorzystałem jeszcze darmowego golda i po wpisaniu hasła wyświetla "Logowanie do usługi xbox live jest obecnie niedostępne"
     
  15. MixMachine

    MixMachine Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    KnO
    mnie tam działa, przed chwilą w cod'a czwartego grałem.
     
  16. 3kilooo

    3kilooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Trzebinia
  17. Apa13

    Apa13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    opcje regionalne zmienicie z pl na wielka brytania
     
  18. prodo

    prodo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Apa13-gdzie mam zmienic te opcje bo ja niewiem bo co dopiero zaczynam grac na xboxie i kicałem sobie z kuzynem przez neta pograc i jak wpisuje haslo to mi wyskakuje ze mam sprubowac puźniej.Mozesz powiedziec dokladniej ??
     
  19. MixMachine

    MixMachine Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    KnO
    dopadnij słownik może, a nie konsole ;)
    albo instrukcję obsługi od konsoli.
    moja konsola - ustawienia konsoli - język i ustawienia regionalne - ustawienia regionalne.

    tak btw. mam na PL i działa mi cały czas.
     
  20. prodo

    prodo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    MixMachine jak ci niepasi to niepisz a nie bd mnie wkur*** i dzienki za pomoc :) ja dalem stany zjednoczone i tez chula
     
  21. Apa13

    Apa13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    MixMachine--> mi po zmianie dopiero rejestracja Liva ruszyła, inaczej pokazywał ów znany bład
     
Wczytywanie...

Poleć forum