1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie mogę połączyć sie z XBL.Czy to Ban?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez joni20, Sierpień 23, 2011.

  1. joni20

    joni20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    Mam taki problem dzisiaj rano wchodze na x-a i lipa , nie może mi połączyć sie z moim kontem live nie wiem czy to ban ale żadnej wiadmosći na e-maila nie dostałem jak równiez nic nie wyskoczyło mi na xbox-e.Jeżeli dostał bym bana gdzie wyskoczył by komunikat bardzo prosze o info.

    P.S Mam przerobionego.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kmg.al

    kmg.al Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2010
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    Robiłeś test sieci w xboxie? Jak tak to gdzie ci błąd wywalił? Jak na sieci to router wyłącz i po 30 sek włącz. Jak na internecie to masz problem z dostawcą. Jak na xbl to serwery xbl nie działają jak należy. Jak miałbyś bana to przy starcie by Ci wyskoczyło okienko z napisem "Twoje konto xbox live zostało zablokowane z powodu (jakiegoś tam) do dnia 9999-12-31"
     
  4. malina10212

    malina10212 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    253
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Kielce
    Możliwe że to jakiś czasowy problem, tez tak miałam w weekend że podłączyłam x boxa do sieci i nie zalogował mnie do XBL przeprowadziłam test i wykazało błąd serwera. Niemożliwe! przepięłam kabel do ps3 tam wszystko prawidłowo działało na tych samych ustawieniach routera. Z powrotem dodłączyłam ten sam kabel do x'a i tym razem zalogował bez problemu. Być może spowodowane to jest jakąś wadą "u nich"- xbox. Chyba że "Anonimowi" tym razem wzięli się za microsoft;P
     
  5. kmg.al

    kmg.al Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2010
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    @malina Powiem tak, by xbl mógł być w pełni funkcjonalny należy mieć otwarty port 3074 TCP i UDP i 88 UDP w routerze. Z tego co wiem PS3 korzysta z innych portów dla usługi PSN. Więc może być że te porty 3074 i 88 są u ciebie ograniczone. Jak masz je otwarte to był problem z serwerami xbl. Być może router też miał problem z przypisaniem automatycznego IP dla konsoli. Zależności tutaj jest dużo. Mogę tak wymieniać i wymieniać. Co do autora tematu, niech napisze gdzie mu błąd wywaliło :)
     
  6. kubek

    kubek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To raczej wina MS, od jakiegoś tygodnia przy włączaniu Xboxa raz mnie loguje, a raz nie. Wczoraj miałem ten sam problem z Games For Windows Live.
     
  7. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    nie działał rano trea juz działa;))
     
Wczytywanie...

Poleć forum