1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie moge połaczyć się z xbox live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mateusz Wantoła, Grudzień 2, 2013.

  1. Mateusz Wantoła

    Mateusz Wantoła Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Biała, Bielsko, Poland, Poland
    Witam.
    Do dzisiejszego popołudnia moj xbox działał idealnie to jest nie było problemów z połączeniem z xbox live. Niestety dziś po pracy nie udało mi się nawiązać połaczenia w czasie testowania wyskakuje mi, że nie może pobrać IP modemu. Troche dziwne skoro 2 lata grałem i nie bylo problemu. Gram z kabla przez modem i taki problem wystapił 1 raz. Prosze o pomoc jak rozwiązać moj problem.

    Jest w stanie mi ktoś pomóc wytłumaczyć krok po kroku co mam zrobic?

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Czy z twoim połączeniem internetowym wszystko w porządku? Internet na kompie / lapku etc. działa?
     
  4. Mateusz Wantoła

    Mateusz Wantoła Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Biała, Bielsko, Poland, Poland
    tak tak z tego samego internetu którego używam na kompie chocby pisze tego posta używam również na xbox przez 2 lata nie było z tym problemu jeszcze dziś rano grałem sobie spokojnie. A dziś po południu niestety ale wyskakuje błąd
    Jakieś sugestie porady co robic?? dodam ze dziś rano 1 raz używałem zestawu słuchawkowego nie wiem czy moze miec to wg jakis wpływ. Wyskakuje mi błąd 80151901

    Wyskakuje mi błąd 80151901

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  6. Mateusz Wantoła

    Mateusz Wantoła Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Biała, Bielsko, Poland, Poland
    probowalem juz wczesniej patrzyłem na ten filmik niestety nic z tego..
     
  7. Mateusz Wantoła

    Mateusz Wantoła Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Biała, Bielsko, Poland, Poland
    Problem rozwiązał sie sam choć musze przyznać ze to dziwne;D!
     
Wczytywanie...

Poleć forum