1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nie mogę połączyć xboxa z routerem

Temat na forum 'Xbox Live' rozpoczęty przez shorty19882, Wrzesień 14, 2015.

  1. shorty19882

    shorty19882 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2013
    Posty:
    147
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Rawicz
    Kumpel ma problem, otóż chce podłączyć swoją 360tke do routera przez kabel ethernet. Problem polega na tym, że nie może nawiązać połączenia z siecią. Pamiętam że sam miałem kiedyś z tym problem. O co może chodzić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    474
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Może nie przydziela adresu z automatu
    Wysłane z sześćset trzydziestki piątki za pomocą TapaTalk'a
     
  4. shorty19882

    shorty19882 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2013
    Posty:
    147
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Rawicz
    A więc tak podłączyłem jego konsolę pod mój router kablem i mi automatycznie znalazło sieć. Czyli wina leży po stronie routera. Coś go ogranicza czy jest coś źle ustawione?
     
  5. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    474
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jaki ruter ?? Podaj model , moiżliwe że ma ograniczoną ilość urządzęń albo coś jest z DHCP lub z przydzielaniem Adresu IP
     
  6. shorty19882

    shorty19882 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2013
    Posty:
    147
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Rawicz
  7. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    474
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    A coś wiecej ?? Bo to że tp-link nie wiele mówi
     
  8. shorty19882

    shorty19882 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2013
    Posty:
    147
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Rawicz
    temat do usunięcia - udało się jakoś połączyć z netem :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum