1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie moge poloczyc sie i internetem OSZALEJE

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lenkas, Styczeń 31, 2013.

  1. lenkas

    lenkas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie moge sie polaczyc z internetem przez wi fi
    Komunikat ,, Test zakonczyl sie niepowodzeniem Wystapil blad z poloczeniem,,
    Wiele razy probowalem wprowadzilem recznie IP i MAC . Nic nie pomoglo
    Co robic??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kamil95

    Kamil95 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wojkowice Komorne, Katowice, Poland, Poland
    Jaki to XBox? Slim? Jaka płyta główna i czy kupiłeś go nowego?
     
  4. lenkas

    lenkas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak mam slima i kupilem nowego w sklepie
     
  5. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5421
    Polubienia:
    1665
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    Może musisz wprowadzić w ustawieniach Wifi Mac'a Xboxa? Może masz filtrowanie połączeń na wifi włączone. Tym samym nie dodając Xboxa nie połączy ci się z wifi :p
     
  6. lenkas

    lenkas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wprowadzilem MAC a i nic nie pomoglo a moze to ze kupiony w polsce a teraz jestem zagranica?
    malo brakuje zeby go wyje..c przez okno siedze 5 godz i nic
     
  7. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2719
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: Nie moge poloczyc sie i internetem OSZALEJE

    W xboxie ustawienia na automatyczne do tego dodaj Mac i przypisz mu IP jak masz dostęp do routera


    @down
    Zrób jak napisałem przetestuj (jaki masz router)
    HTC Desire HD @ Tapatalk 2
     
  8. lenkas

    lenkas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wpisalemmu MAC i IP ale wtedy mysialem ustawic nie automatyczne tylko reczne

    a ruter mam Tenda W268R

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Nie moge poloczyc sie i internetem OSZALEJE

    Nie brales go na raty? Moze spozniles sie z zaplaceniem i ci odlaczyli funkcje wifi. Xbox zwykle urządzenie, konfiguracje z internetem przeprowadza sie tak samo jak z inna elektronika teefon/tablet/komputer

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  10. lenkas

    lenkas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupilem za gotowke ;) caly komplet za 1400zl w media market.
    Komp laczy mi sie z tym ruterem normalnie telefon tez a xbox nie chce. Juz pegazus byl lepszy z tym same problemy.
     
  11. Colthar

    Colthar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Zresetuj router, sprawdź czy masz dobry zasięg i połącz.
     
  12. lenkas

    lenkas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    resetowalem i nic zasieg super xbox widzi ruter i moja siec ale nie chce sie polaczyc

    A moze to ustawienia regionalne konsole kupilem w polsce a jestem na litwie i dlatego nie chce sie polaczyc z siecia????
    A w ustawieniach regionalnych oczywiscie Litwy niema bo mokrosoft nie slyszlal o takim kraju

    Kolega SETH zwracał Ci już uwagę.. Warn // MOD
     
  13. reideron

    reideron Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Spróbuj połączyć przez kabel. Jeżeli się połączy lub nie to będziesz wiedział gzie jest problem.
     
  14. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
  15. Traffic

    Traffic ɹoʇɐɹǝpoW Członek Załogi Moderator XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2013
    Posty:
    242
    Polubienia:
    62
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pokaż screeny z następujących ekranów konfiguracji router'a:
    - Wireless (Basic Settings)
    - Wireless Access Control
    - (w trakcie próby łączenia X'a) Connection Status
    - DHCP Settings
    - DHCP List and Binding
     
  16. lenkas

    lenkas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przez kabel tez nie laczy.
    I co tu robic dalej?
     
Wczytywanie...

Poleć forum