1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nie moge rozszyfrować jaką mam przeróbkę

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez FRUNEK1, Luty 4, 2011.

  1. FRUNEK1

    FRUNEK1 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubsko
    nie moge rozszyfrować jaką mam przeróbkę.mam 6 gier wszystkie robione pod wave 2 i tylko 3 mi czyta.Czyta (gta 4, assasinss creed 1,fifa 09) nieczyta(forza 3,pes 10 , fifa 10)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. FRUNEK1

    FRUNEK1 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubsko
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Kiedy przerabiales?
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie działać gry z mogą różnych przyczyn. Zrób nowy flash bo i tak musisz żeby grac w nowe gry
     
  6. FRUNEK1

    FRUNEK1 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubsko
    ja już z takiego kupiłem okazyjnie za 150zł wiem tylko tyle że nie był wogóle naprawiany
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To zapewne będzie:D, tak czy siak flash na najnowszy
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    otóż to......musisz oddac do przeróbki bo i tak cię to nie ominie.....
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    pewnie ixtreme 1.4
     
  10. minibigii

    minibigii Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Rawicz
    Ja też po proszę o pomoc moja konsola jest z 2008 i ma liteona pamiętam, że przerabiałem ją w styczniu 2009 i, że to była pierwsza możliwa przeróbka LITE-ON'ów bez podmiany napędów.
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    1.5 iXtreme więc trzeba ci lt+
     
  12. minibigii

    minibigii Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Rawicz
  13. karolek1

    karolek1 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Chełm
    Ej a czy 1.1LT to to samo co LT+?
     
Wczytywanie...

Poleć forum