1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie mogę ściągać gier z LIVE

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez czubakadevoki, Maj 24, 2010.

  1. czubakadevoki

    czubakadevoki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam problem. Chciałem ściągnąć sobie wersję demo pewnej gry ale wyskoczył mi komunikat, że nie można i kod błędu. Teraz dzieje się tak z każdą grą pomocy!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jaki jest kod błędu?
     
  4. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
    Podaj kod komunikatu, i powiedz, czy masz wykupione konto GOLD :p ??


    Pozdro !
     
  5. Baldek

    Baldek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    K-g
    O ile wiem to do ściągania gier niepotrzebne jest konto GOLD, więc to raczej nie to.
     
  6. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    Do nowości przez 7 dni jest potrzebny gold potem jest dla silverów. A co do tematu to może to demo ma blokade regionalną?
     
  7. czubakadevoki

    czubakadevoki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie tu chodzi o każdą demówkę a kod błędu to 801800501
     
  8. misiob

    misiob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    349
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Góra
    a masz miejsce na dysku?
     
  9. czubakadevoki

    czubakadevoki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak
     
Wczytywanie...

Poleć forum