1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie mogę się połączyć z JQE360 (unity)

Temat na forum 'LINK' rozpoczęty przez wook, Wrzesień 15, 2014.

  1. wook

    wook Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2014
    Posty:
    42
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Siedzę już pół dnia nad tym... przewertowałem już trochę tematów i dalej nie wiem.

    konto mam na unity :)
    FSD mam 3.0b 775 a plugin link włączony
    porty mam otwarte (próbowałem z 3071 3072 oraz z 9050 9051)
    UPNP mam włączone w pluginie i w routerze

    wpisuje login i hasło i kiedy daje connect nic się nie dzieje - nie ma że failed i nie ma że succesful - w związku z czym nie mogę dalej nic zrobić ;/
    sugestie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. solisie

    solisie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2014
    Posty:
    94
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Przyłączam się do tematu. U mnie dokładnie tak samo.
     
  4. wook

    wook Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2014
    Posty:
    42
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ok. przeinstalowałem FSD i działa :) jupi :)
     
  5. solisie

    solisie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2014
    Posty:
    94
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ja dziś rano sprawdziłem i obyło się bez przeinstalowania :)
     
  6. AdamusG

    AdamusG Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hej

    u mnie był podobny problem i też się z tym strasznie męczyłem , dwa razy instalowałem FSD i nadal był problem z zalogowaniem się na konto JQE360 (unity)
    U mnie rozwiązanie tego problemu było bardzo proste:) w pluginie należy wyłączyć link ( odhaczyć pole wyboru ) następnie wrócić do logowania na konto JQE360 wpisać ponownie prawidłowy login i hasło - po poprawnym zalogowaniu będzie informacja succesful , ponownie wrócić do Plugina i włączyć link ;) i przetestować połączenie u mnie to pomogło :0

    pozdrawiiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum