1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie moge sie polaczyc z serwerami EA FIFA 13

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez lipcio1005, Kwiecień 23, 2013.

  1. lipcio1005

    lipcio1005 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gdańsk
    Witam

    Otoz , jak powyzej pisze , nie moge sie polaczyc z serwerami EA w Fifie 13 . Dodam tez , ze dwoch moich kolegow ma taki sam problem , a reszta kolegow gra normalnie w FIFE .

    Bardzo prosze o pomoc .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    A ci co nie moga ta sama siec co ty? I co pisze dokladnie . Konsole jak sie lacza do xbox live ? Kabel udostepnienie? Inny gry z ea tez nie laczy?
     
  4. lipcio1005

    lipcio1005 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gdańsk
    My w 3 mamy Neostrade , laczenie sie xboxem live normalne , wszystko normalnie , tylko Fifa nie chce sie polaczyc , Black Ops 2 nam tez nie dziala ,
     
  5. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Problem z portem. Na routerze przekierowac porty na xbox live.
     
  6. aaarczi97

    aaarczi97 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2013
    Posty:
    34
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wielkopolska
    Sprawdź czy masz włączony protokół UPnP
     
  7. YokaPL

    YokaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Mam podobny problem w BF3 pisze ze nie moge sie polaczyc z serwerami EA i w black opsie2 i innych grach a wczoraj wszystko gralo ladnie a dzis nie chce.
     
  8. zbyszko1979

    zbyszko1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja mam ten sam problem. tez mam neostrade i nie moge cały dzien sie połaczyc. Gears of war działa bez problemu . Black ops 2 i NFS-y nie działaja
     
  9. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    problem od ea według mnie. Jak działało to raczej taki powód.
     
  10. ja2210

    ja2210 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2012
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    problem z Neostrada, ponoć maja naprawić usterkę dziś do godziny 15, także trzeba czekać...
     
  11. zbyszko1979

    zbyszko1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja takze dzwoniłem do nich twierdza ze to jest problem globalny ( tak to nazwała konsultantka) i ze nie wie dokładnie kiedy zostanie usunieta usterka .
     
  12. Emil Kuras

    Emil Kuras Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Grudziądz, Poland, Poland
    Miło wiedzieć, że nie tylko ja mam taki problem...
     
  13. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Xbox live cos slabo chodzi wogule wolno , znowu problem ms?
     
  14. YokaPL

    YokaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Mi juz wszystko działa
     
Wczytywanie...

Poleć forum