1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nie moge sie polaczyc z siecia bezprzewodowa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez danio94ns, Październik 13, 2011.

  1. danio94ns

    danio94ns Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam problem z polaczaniem do sieci bezprzewodowej w Xboxie. Mam slima 4 gb. Mam neostrade liveboxa. Naciskam polacz sie z bezprzewodowa i wyskakuje wpisz haslo. wpisuje na 100 % dobre. i wyskakuje ze zle. co jest? jak moze byc tak ze wyskakuje ze zle a haslo jest na 100 procent do sieci z ktora sie lacze prawdziwe
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MuchaPolska

    MuchaPolska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Zwróć uwagę na duże i małe litery. Wejdź na router i zobacz może ktoś zmienił hasło.
     
  4. danio94ns

    danio94ns Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    zwracam jest to nie mozliwe. bo mialem problem z siecia i jestem z dwie godziny po rozmowie z tp zmienili mi haslo i przeslali smsem. zwracam uwage na wielkosc liter i poprawnosc
     
  5. MuchaPolska

    MuchaPolska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Kolego ale Ty nie wpisujesz tego PPPoA :) tylko hasło do routera na WiFi nic więcej.
     
  6. danio94ns

    danio94ns Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  7. MuchaPolska

    MuchaPolska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    To co masz w "security wifi" na routerze. Nie wiem czy masz zabezpieczenie WEP czy WPA WPA2. Znajduje Ci sieć bierzesz połącz i wpisujesz klucz zabezpieczenia WiFi. Jak wejdziesz na router neostrady np. 192.168.1.1 tam będziesz miał.
     
  8. danio94ns

    danio94ns Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dobra kolejnyproblem wpsailem wep i poszlo traz przy skanowaniu wywala blad
     
  9. MuchaPolska

    MuchaPolska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    zrestartuje router i xboxa powinno byc ok
     
  10. KeNq

    KeNq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    poza tym, lepiej zrezygnuj z LiveBoxa, lepiej kupić normalny router, nie będzie takich problemów ;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum