1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie moge sie polączyć z XBL;/

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Mateo90, Maj 27, 2009.

  1. Mateo90

    Mateo90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    375
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    W: 0000-000B
    X:20A8-58E0
    Z:0000-0000
    ID:0000-0000

    Czy to jest ban??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. _DaRkNeS_

    _DaRkNeS_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2009
    Posty:
    300
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    m$ ma jakieś problemy ;) , nawet na stronie xbox.com nie można sie zalogować :p parę minut temu miałem podobnego stracha :) tylko ze ja bym dostał bana chyba za oglądanie filmów ^^ <lol> ? Bo to robiłem :)
     
  4. Mateo90

    Mateo90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    375
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam nadzieje bo sie boje cholernie moje GS :(
     
  5. bartez82

    bartez82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam to samo kolego:(Też mam nadzieje,że to nie BAN!!Czy ktoś może napisać po czym można rozpoznać banicje??
     
  6. _DaRkNeS_

    _DaRkNeS_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2009
    Posty:
    300
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
  7. Mateo90

    Mateo90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    375
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No tak tylko ja sobie nie zycze taki przerw technicznych chca oni miec mnie na sumieniu o mało zawału nie dostałem ;/
     
  8. bartez82

    bartez82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. Mateo90

    Mateo90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    375
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  10. bartez82

    bartez82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. Mateo90

    Mateo90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    375
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To jak dajesz testuj polaczenie to wciśnij Y pokaż stan :)
     
  12. bartez82

    bartez82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki:)
    Ja mam taki błąd:
    W: 0000-000B
    X: 0000-F001
    Y: 00A8-4800
    Z: 0000-0000
    ID: FFFF-FFFF
    Czy to może być ban czy tylko tak jak koleżka @_DaRkNeS_ pisze,że to są prace nad serwerem??
     
  13. _DaRkNeS_

    _DaRkNeS_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2009
    Posty:
    300
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Masz ten sam kod błędu co ja :) a ja bana 100% nie mam więc no strees :p Przerwa techniczna :)
     
  14. bartez82

    bartez82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam nadzieje bo już prawie zawału dostałem:D..Dobrze by było jak by się wypowiedziała jakoś osoba bez przeróbki!Ale chyba ciężko tu taką znaleźć:D
     
  15. PeniGrom

    PeniGrom Banned

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zielona Góra
    Ja mam identiko Problemo...:( Ciekawe kiedy ta przerwa sie skonczy?!?! Nie placili Rachunkow za Internet i Im Odcieli;DxDD
     
  16. Dead Whisper

    Dead Whisper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podobnie i ja nie moge sie zalogowac ;/ zal:rolleyes:
     
  17. kaczor912

    kaczor912 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    90
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Ja też taka lipa że normalnie LOL
     
  18. Majkielq

    Majkielq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Ja posiadam konsole bez przeróbki i również nie moge się połączyć z live,więc nie martwcie się o bana.

    Pozdrawiam
     
  19. neo-kce

    neo-kce Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
  20. krzemoo

    krzemoo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Dalej nie działa :p
     
  21. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    Z: 8015-190D - to jest ban :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum