1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie mogę się połączyć z Xbox live

Temat na forum 'Xbox Live' rozpoczęty przez Famous, Listopad 5, 2014.

  1. Famous

    Famous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    844
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Witam konsola pokazuje mi ze mam internet ale nie mogę się do live podłączyć..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nowmat

    nowmat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam to samo, od godziny z tym walczę i uj mnie strzela...
     
  4. maczuga

    maczuga Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    U mnie też co się dzieje?
     
  5. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    A ja właśnie kupiłem Xbox one i nie mogę zrobić aktualizacji. Dobrze wiedzieć ze coś z usługa jest nie tak a nie gdzie indziej leży problem
     
  6. nowmat

    nowmat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale to dziwne bo nie wszyscy mają problem, znajomi na liście grają....
     
  7. maczuga

    maczuga Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na końcie xbox live jest informacja o ograniczeniach w usłudze xbox live
     
  8. Pietras_21

    Pietras_21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowy Targ
    Ja mam komunikat "Informacje o usłudze są niedostępne"
     
  9. maczuga

    maczuga Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    podobno coś usprawniają dziś ma śmigać ale zobaczymy?
     
  10. uczaj27

    uczaj27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2013
    Posty:
    46
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mam to samo właśnie miałem pisać wątek a tu już jest. Całe szczęście myślałem że już coś się posypało.
     
  11. Marcin Szalkiewicz

    Marcin Szalkiewicz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2014
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Opoczno, Poland
    Mam to samo. Internet jest ale napis widnieję "Informacje o usłudze są niedostępne". Nawet jeśli coś robią niech informują.
     
  12. maczuga

    maczuga Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja aż przywróciłem ustawienia konsoli na fabryczne i teraz nie mogę odpalić konsoli wywala mi błąd w aktualizacji
     
  13. Marcin Szalkiewicz

    Marcin Szalkiewicz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2014
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Opoczno, Poland
    Bo musisz teraz czekać aż naprawią usługę topiero ci pójdzie. Tak myślę. Potencjalnie widać gdzie microsoft ma klienta
     
  14. uczaj27

    uczaj27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2013
    Posty:
    46
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Też myślałem o ustawieniach fabrycznych ale dobrze że najpierw zajrzałem na forum i wszystko jasne. A gdzie jest info o jakiś pracach na live
     
  15. nowmat

    nowmat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tu masz status

    A co do ustawień fabrycznych też chciałem je przywrócić ale szkoda mi było stracić pobrane gry...
     
  16. uczaj27

    uczaj27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2013
    Posty:
    46
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  17. sakul

    sakul Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, panowie jestem nowy w temetach xbox i mam taki oto problem nie moge grac w multi na cod aw - mam nastepujacy komunikat -"niestety wystapil problem po naszej stroni. nie mozesz polaczyc sie z xbox live" - o co chodzi - mam golda wykupionego
     
  18. gregoryfx

    gregoryfx Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    257
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Brzegi / Kielce
    Ponownie widocznie są problemy, bo po przejściu z offline na online, przez chwile działało, później znów rozłącza. To samo było wczoraj o 23 i po 24 godz. Nie można było grać. Odpaliłem PS3 i był spokój :D. Proszę o potwierdzenie, czy inni użytkownicy również mają podobny problem?

    p.s Na Xbox 360 live nie ma kłopotów tylko na One.
     
  19. sakul

    sakul Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja tak mam xbox one
     
  20. Slloot

    Slloot Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Paryz
    U mnie tez Xbox Live nie działał, ale tylko na XO , na 360 wszystko smiga.
    Teraz już działa bez problemowo na obydwóch konsolach.
    Wydaje mi się ze było to spowodowane najnowsza aktualizacja i nie ma co płakać bo widzę takie coś pierwszy raz od 3 lat , gdzie na PSN takie akcje to już chleb powszedni :)
     
  21. gregoryfx

    gregoryfx Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    257
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Brzegi / Kielce
    Ja mam dwie konsole PS3 i Xbox 360 poprzedniej generacji i do tej pory szczerze powiem PSN działa bardzo dobrze. Od roku odkąd mam PS3 nie zauważyłem żadnych problemów z PSN, czy przerw abym nie mógł grać w sieci. Tak więc myślę, że o ciągłych problemach ludzie piszą którzy nie mieli PS3 i sieją plotki, które sami przeczytali, bo komuś coś nie chodziło, lub po porostu typowi fani jednej konsoli. Owszem był poważny problem gdzie przez kilka tygodni PSN nie działało, ale od tej pory nie zauważyłem problemów.
     
Wczytywanie...

Poleć forum