1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie moge stworzyc konta

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Pietrucha, Wrzesień 21, 2010.

  1. Pietrucha

    Pietrucha Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam

    Mam nowego xboxa slim i chcialem stworzyc konto na livie i jak dochodze do momentu podania gamertagu to pozniej xbox chce wyslac i stworzyc konto i pokazuje sie blad i odsyla mnie do xbox.com/support i nadole jest jakis kod

    80150027
    Moge dopisac ze tworzylem juz konto na xboxie 360tyle ze wtedy mialem premium i bylo wsystko ok
    co to oznacza?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    W ustawieniach konsoli zmien region na UK/US
     
  4. Pietrucha

    Pietrucha Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam UK jedynie jezyk Polski jesli nie mialbym UK to nie poszedl bym dalej jak wpisanie hasla
     
  5. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  6. Pietrucha

    Pietrucha Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam na US.
    Ustaiwnia konsoli mam tak
    jezyk - Polski
    ustawienia regionalne - Stany Zjednoczone
    przy rejestracji konta podaje tez stany zjednoczone i nadal jest blad
     
  7. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Morze NAT masz zamknięty
     
  8. Pietrucha

    Pietrucha Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  9. jakubkameleon

    jakubkameleon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a takie banalne pytanie nie tworzysz tego samego gametag co na premium? Może spróbuj inny gametag
     
  10. rybik1986

    rybik1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    witam mam podobny problem wiec nei tworze kolejnego temtau. Gdy zakladam nowe konto jest okey ale gdy chce sie podlaczyc pod live w polowei wyplaniania danych takich jak mail pojawia mi sie okienko " logowanie do uslugi xbox live jest obecnie niedostepne . sprobuj ponownie pozniej." mam tak od 2 miechow a na koncie bata wszytko smiag i moge sie laczyc pod live co jest?
     
  11. jakubkameleon

    jakubkameleon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Po pierwsze nie rozumiem tych dwóch słów? Staraj się czytać co piszesz, literówki zdarzają się każdemu od tego jest opcja edytuj! Co do twojego problemu opisz dokładniej, z tego co zrozumiałem rejestracja konta na live została zakończona pomyślnie tak? Występuje tylko brak możliwości zalogowania do usługi?
     
  12. rybik1986

    rybik1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a mi ktos pomoze... 2 posty wyzej pisalem....
     
  13. jakubkameleon

    jakubkameleon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Kolego czytaj co ludzie piszą pod twoim postem! Pytałem czy rejestracja jest ukończona i tylko nie możesz się zalogować? Napisz coś więcej wróżek na forum nie ma!
     
  14. rybik1986

    rybik1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Sorry myslalem ze to nie do mnie. U mnie to pojawia sie zawsze na 3 kroku czy jakos tak po tym jak wpisze maila i haslo :/ dalej mam zawsze ten sam komunikat... czyli rejestracja nie przebiaga pomyślnie bo konczy sie na 2-3 kroku i narazie o live moge se zapomniec:/







    DObra juz nie wazne udalo mi sie poradzic samemu ale dzieki za checi:)
     
  15. jakubkameleon

    jakubkameleon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Podziel się wiedzą dla potomnych co było przyczną? Ja obstawiam adres email najlepiej jest podawać jakiś z zagranicznych serwerów np na hotmail...
     
Wczytywanie...

Poleć forum