1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie moge uruchomić "engine" w xlink kai

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ...:::Anarkad:::..., Wrzesień 9, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pomóżcie, nie moge uruchomić tego silnika z xlinka, próbowałem reinstalacji ale nic z tego, jak próbuje go uruchomić coś sie ładuje i na tym sie kończy ....
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
  4. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    silnik pojawia sie w trayu czyli kolo zegarka. ta mała ikonka to juz engine - to ci sie nie odpala ? czy GUI ?
     
  5. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    engine, tej ikony nie mam ;/ próbowałem reinstalować ale na nic ...

    ref, nawet zmiana zgodności nie pomaga... ani uruchom program jako administrator (mam windows 7)

    up, pomoże ktoś?? próbowałem zainstalować net framework 2.0 ale wyskakuje mi taki komunikat ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting i nie wiem jaki aplet mam włączyć/wyłączyć

    znalazłem sposób na to, trzeba wejść pod tą ścieżkę Windows Vista: C:\Users\%user%\AppData\Roaming\ i usunąć folder xlinka (ale najpierw trzeba go odinstalować, ale pojawił się kolejny problem, gdy uruchamiam engine lub configuration wyświetlał mi się komunikat "unable to initialize PSSDK library", uruchomiłem jako administrator ale pisze błąd odczytywania strony.... i tu poległem, wie ktoś jak to naprawić??
     
  6. Neski

    Neski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    PSSDK library - brakuje biblioteki - ja zainstalowałem WINICAP czy jakoś tak :) i działa
     
  7. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    uruchomiłem jako admin, "błąd storyn" reinstal, uruchom jako admin i działa ;D
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum