1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie moge wejsc w Vendor mode Samsung - POMOCY

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez VeeS, Lipiec 17, 2012.

  1. VeeS

    VeeS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Nie moge wejść w vendor mode próbowałem wszyskiego, chipset mam obslugiwany jeśli chodzi o flashowanie (na stronie iXtreme pisało)
    od godziny 22.20 dnia wczorajszego kombinuje, na każdy sposób to samo [Invalid Status 0x51], na innych wersjach programu próbowałem



    Nawet mi pokazało raz że napęd Hitachi wykryło o_O

    A to raczej nie mozliwe żeby spoof był bo w fable III online grałem z 2 tyg potem kilka razy jeszcze do neta konsolka poszła



    Niekumam co jest nie tak - może ktoś z was pomoże :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2718
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    jakoś dziwnie to robisz raz masz port port 0xA000 a wcześniej masz 0x9880 jak masz klucz to w dosflashu zrób prościej będzie
     
  4. VeeS

    VeeS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    porty sa 2 bo na kilku wejsciach sata patrzałem ;d
    spróbuje przez dosflashera i dam znac co i jak
     
  5. VeeS

    VeeS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Pier*ole to ;d
    Próbowałem wszystkiego dosłownie, niewiem może to wina chipsetu, cały czas 0x51 idzie rozstroju żołądka dostać

    Ale mam inne pytanie
    Kupiłem laser na allegro sprzedawca 99.8% pozytywów 3000sprzedanych wiec kiszki mi by nie wcisnął a jednak gdy wymieniam laser na nowy nie działa, mianowicie ani laser nie puszcza wiązki ani plyta nie ma żadnego rozruchu / żadna - laser co prawda rusza się gdy zamknę napęd [tnz skacze standardowo w góre i w dół :] ale żadnych innych oznak działania nie ma. Czy trzeba go skalibrować ? Nie mam jak zmierzyć Ohm ze starego lasera ani z nowego... Co robić?

    a i drugie pytanie, jaki jest najnowszy dashboard który nie eliminuje nagrywania gier sposobem "truncate"
    Chodzi mi o najnowszy dash który to obsługuje bo nie mam teraz kasy na Ihasa
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zworka antystatyczna!

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  7. VeeS

    VeeS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ale ze mnie idiota... Dzieki! Już wylutowałem zworke skręciłem napęd a gry .....
    Gram w Tonego Hawka który leżał pod łóżkiem [?] czasu :D
    Ładuje gierki w trybie naddźwiękowym ;]

    O flasha też sie raczej nie martwię, 5km odemnie jest profesjonalny serwis i za 49 zł wgrają mi co chce i jakiego dasha chce, niemusze kombinować oni to zrobią za mnie :)

    A i jeszcze jedno, na najnowszym DashBoardzie da sie grać w gry nagrane opcją "truncate" czy nie? Bo już niewiem, raz w necie pisze tak, raz tak a nie stać mnie teraz na iHasa,
    jak na najnowszym dashu niepogram w gry nagrywane opcją "truncate" to powiedzcie mi jaki dash trzeba żeby można było pograć w gry nagrane w ten sposób ;d
     
  8. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Jeżeli masz najnowszy to przecież go nie cofniesz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum