1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie moge wgrać ecc ani całego nandu..

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Sivyx, Luty 22, 2014.

  1. Sivyx

    Sivyx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Używam MTX v 1.0, corona 16mb v3?(Brak postu), Rezystor jest na R2C10.
    Zgrał nand bez jakichkolwiek problemów 4x(oczywiście porównianie ok).
    Problem jest z wgraniem czego kolwiek, po wgraniu ecc(i z create ecc i z foledu common/ecc/crona_16mb) wywala same błedy i wykrywa ją potem jako Trinity:
    Konsola po podłączeni zasilania, zaczyna kręcić wiatrakiem, ale ciemność na ekranie.

    Po wgraniu z powrotem org nandu:

    ===================================================
    22 lutego 2014 12:40:28

    J-Runner v0.3 Beta (4) Started


    [​IMG]

    Sprawdzane na Win7 64bit i na XP 32bit.

    Całość robiona na najnowszym j-runerze

    W Xebulider 2.092 przy tworzeniu ecc wywala błąd unkown

    Przejścia od spodu mobo i pcb mtx są po 0,5 ohma, żadnych zwarć itp...

    Pomocy!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sivyx

    Sivyx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Oczywiście panika przodem, j-runner pluł błędami ale chyba zadziałał dobrze.. Dla pewności najnowsze autogg zrobiło bez błędów. X360run bootuje prawie zawsze do 15 s czasami za 1-2cyklem:). Zrobiłem image i wgrałem. Mógł by mi ktoś powiedzieć jaki następny jest krok?? Wgranie xexmenu??
     
  4. sowa180

    sowa180 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Wiedeń
    Jeśli konsola odpala do oryginalnego dasha, to załaduj xexmenu, zainstaluj Dash Launch 3.10, załaduj FSD i ciesz się ze swojej konsoli RGH.
     
Wczytywanie...

Poleć forum