1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

NIe moge włączyć black ops, modern warfare 2.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez komaros, Kwiecień 8, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. komaros

    komaros Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam przy włączaniu gier black ops i modern warfare 2 wyskakuje mi błąd nie można otrzymać płyty. Dodam, że obie gry działały mi już na tym xboxie i je przeszedłem. Dodam ( bo może być to pomocne), że mam Ixtreme chyba 1,6, ostatnio podłączyłem się do xbox live, ale nie udało się stworzyc konta, bo zacięło się na ładowaniu. Dodatkowo grałem ostatnio w Dragon Age 2 i Crysisa 2 w którymś z nich była aktualizacja i czy to ona mogła spowodować? Jeżeli tak to co zrobić żeby te gry mi działały (szczególnie zależy mi na black opsie). Nie piszcie że były o tym już tematy bo z tego co wyczytałem nie znalazłem rozwiązania do mojego problemu. Dowiedziałem się tylko że możliwe jest że moja konsola jest oflagowana. Jak to sprawdzić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    tak to przez aktualizacje

    teraz jedyne wyjście to wgranie LT+ i ponowne nagranie płyty z grą (oczywiscie obraz gry sprawdzasz w abgx zeby dodalo ap2.5)

    innego wyjścia niema. ole!
     
  4. devil12

    devil12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2007
    Posty:
    183
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Do tych gier wyszły zabezpieczenia z nowym dashboardem - musisz zgrać je na zysk przepuścić przez ABGX-a i jeszcze raz nagrać i najważniejsze przerobić napęd na LT+ - inaczej ich nie odpalisz - masz też już oflagowaną konsolę i przy graniu na live czeka cię prędzej lub później BAN.
     
  5. komaros

    komaros Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli tylko przeróbka na LT+ zadziała? A ile teraz może kosztować? Nie można jakoś inaczej tego włączyć. Jakich gier będzie to jeszcze dotyczyć? Z tych najbardziej znanych
     
  6. devil12

    devil12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2007
    Posty:
    183
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie ma innej możliwości tylko LT+ - nie będą działały MW2, Black Ops, Halo Reach, NFS:HP, i Assassin's Creed Brotherhood - to chyba wszystko, chociaż może być jeszcze jakaś której nie wymieniłem - koszt przeróbki to około 50-100 zł w zależności od napędu jaki posiadasz w konsoli.
     
  7. DJ Kojot

    DJ Kojot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    129
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Olsztyn, Poland
    Ja mam LT+ i mimo to nadal ani black ops ani mw2 mi nie chodzą mam czarny ekran a jak wychodze do menu to mam zawieche konsoli i tyle. Moze jakies inne wyjscie.
     
  8. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
  9. DJ Kojot

    DJ Kojot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    129
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Olsztyn, Poland
    Ja tu nie widzę nic co mogłoby mi pomóc, akurat AC:B działa mi bez problemu tylko Black Ops i MW2 nie chcą działać póki co, to co ja mam po prostu wypalić je na nowo?? bo żadnych paczy do tych gier nie ma z tego co się orientuję.
     
  10. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Lol jeśli masz dasha 12625 to on blokuje gry właśnie CoD'a BO i MW2. Teraz musisz na nowo nagrać te gierki wgrywając patch ap2.5 niestety do polskich wersji tych gier tego patcha chyba nie ma i musisz sobie załatwić wersje angielska.
     
  11. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Brawo, temat z 8 kwietnia, a mamy 6 maja :)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum